Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.500 Ft
Menny.:db
Hegyisajt kultúra ömlesztve - 500 literhez
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Hegyisajt kultúra ömlesztve - 500 literhez

3.500 Ft
ömlesztett
Menny.:db
Rendelhető 23 db

Leírás

Sajtkultúra keverék zárt tésztájú hegyi sajtok, és röglyukas sajtok készítéséhez.
Alpesi típusú félkemény és kemény sajtok, valamint röglyukas félkemény sajtok egyaránt kiváló minőségben készíthetők a segítségével.
Mezofil és termofil savanyító-aroma termelő-textura képző baktériumok optimális arányú keveréke, amellyel csúcsminőségű alpesi sajtok és röglyukas félkemény sajtok készíthetők.
Ilyen sajtok készítéséhez ajánljuk pl: Óvári, Ilmici, Tilsiti, Comte, Gruyère stb.

Hegyisajt (Comte) készítés receptje
Óvári sajt receptje


Tárolása: -18°C és +4°C között

Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
A sajtok kérgének kezeléséhez ajánljuk a rúzskultúrát »»»

kiszerelések:
Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
Ömlesztve is kapható 500 vagy 1000 liter tejhez
Nagyobb mennyiségre volna szükséged? Hívd Pannit!

A terméket csomagoló üzemünkben keverjük és csomagoljuk.