Leírás
Mezofil és termofil savanyító-aroma termelő-textura képző baktériumok optimális arányú keveréke, amellyel csúcsminőségű alpesi sajtok és röglyukas félkemény sajtok készíthetők.
Összetevők:
- Lactobacillus delbrueckeii subsp bulgaricus
- Streptococcus salivarius subsp thermophilus
- Lactobacillus helveticus
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis
- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyagai: Laktóz, Szacharóz, Maltodextrin
Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
A sajtok kérgének kezeléséhez ajánljuk a rúzskultúrát »»»
kiszerelések:
Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
Ömlesztve is kapható 500 vagy 1000 liter tejhez
Nagyobb mennyiségre volna szükséged? Hívd Pannit!
A terméket csomagoló üzemünkben keverjük és csomagoljuk.