Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hegyi sajtkultúra ömlesztve - 5.000 literhez
25.850 Ft
Menny.:db
hegyisajt kultúra, Hegyisajt, Comte, Óvári, Ilmici, Tilsiti, Guyére sajtokhoz
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Hegyi sajtkultúra ömlesztve - 5.000 literhez

25.850 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 1293

Sajtkultúra keverék zárt tésztájú hegyi sajtok, és röglyukas sajtok készítéséhez.
Alpesi típusú félkemény és kemény sajtok, valamint röglyukas félkemény sajtok egyaránt kiváló minőségben készíthetők a segítségével.

Ilyen sajtok készítéséhez ajánljuk pl.: Óvári, Ilmici, Tilsiti, Comte, Gruyère stb.


Hegyisajt (Comte) készítés receptje
Óvári sajt receptje

Rendelhető 22 db

Leírás

Mezofil és termofil savanyító-aroma termelő-textura képző baktériumok optimális arányú keveréke, amellyel csúcsminőségű alpesi sajtok és röglyukas félkemény sajtok készíthetők.

Összetevők:

- Lactobacillus delbrueckeii subsp bulgaricus
- Streptococcus salivarius subsp thermophilus
- Lactobacillus helveticus
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis
- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyagai: Laktóz, Szacharóz, Maltodextrin 

Tárolása: -18°C és +4°C között

Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
A sajtok kérgének kezeléséhez ajánljuk a rúzskultúrát »»»

kiszerelések:
Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
Ömlesztve is kapható 500 vagy 1000 liter tejhez
Nagyobb mennyiségre volna szükséged? Hívd Pannit!

A terméket csomagoló üzemünkben keverjük és csomagoljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.