Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
13.400 Ft
12.550 Ft
Menny.:db
Danisco 883 joghurt kultúra
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Danisco YO-MIX 883 joghurt kultúra (250DCU)

13.400 Ft
12.550 Ft
Menny.:db

Danisco YO_MIX 883 joghurt kultúra - enyhe utósavanyodású, kiváló ízvilágú, szilárd joghurt készíthető a segítségével.
Növényi alapanyagú joghurtok készítéséhez is ajánljuk

minőségét megőrzi: 2022 július (a fotó régebbi)
mennyisége: 250 DCU - 1250-2500 liter joghurt készíthető a segítségével

 

terméklap itt letölthető

Rendelhető 28 db

Leírás

Joghurt kultúra keverék enyhén savanykás, sűrű joghurtok készítéséhez.
A csomagban 250 DCU (~30 gramm) kultúra mennyiség található, ami 1250-2500 liter joghurt készítéséhez elegendő

Adagolása: 10-20 DCU/100 liter tej (1,2-2,4 gramm /100 liter tej)
A DCU a Danisco saját mértékegysége a szükséges kultúra-dózis meghatározására. DCU=Danisco Cultures Units
DVI (közvetlen beoltásra)
LYO (fagyasztva szárított)
összetevői:
- Streptococcus termophilus
- Lactobacollus delbrueckii subs. bulgaricus
- Baktériumok hordozó anyagai: szacharóz, maltodextrin

Tárolás: +4 °C, vagy az alatt

Ajánlott technológia:

- friss tej termizálása 92°C / 10 perc
- gyors visszahűtés 45-46°C (csőspirállal vagy vízfürdőben stb.)
- kultúra feloldása kevés langyos vízben
- alapos elkeverés a tejben
- dunsztolás 3,5 - 6 órán keresztül, a szükséges savanyodási szint eléréséig
- utóérlelés, szilárdítás hűtőszekrényben legalább 6 óra
- tárolás hűtőszekrényben