Panni sajt
Sajtos bolt

Sajtkultúrák

 A tejsavbaktériumok nélkülözhetetlenek a sajtkészítés folyamatában, az íz és illat aromák, textura, lyukazottság, létrejöttében. Bővebben a sajtkultúrákról >>>    A szállítás viszontagságait jól elviselik, tárolásuk fajtától függően mélyhűtőben, vagy hűtőben történjen, a csomagoláson jelzett módon. A kultúra kapszulákat húzd szét, majd kevés langyos vízben keverd homogénre, a bekultúrázás előtt legalább 10-15 perccel. Tárolásuk a csomagoláson jelzett módon. Aktivitásuk 1-1,5 évig garantált, a csomagoláson jelzett időpontig. A kiszerelés saját csomagoló üzemünkben történik. Bővebben a csomagolásról

960 Ft
950 Ft
780 Ft
1 450 Ft
960 Ft
850 Ft
950 Ft
1 180 Ft
840 Ft
900 Ft
850 Ft
1 120 Ft
1 180 Ft
990 Ft
960 Ft
950 Ft
13 850 Ft
12 260 Ft
9 570 Ft

Oldalak