Panni sajt
Sajtos bolt
Elérhetőség
Elérhetőség

Sajtkultúrák

A baktériumok munkája nélkül nincsen sajt. Itt olvashatsz  Bővebben a fermentáló baktériumokról    A szállítás viszontagságait jól elviselik, tárolásuk fajtától függően mélyhűtőben, vagy hűtőben történjen, a csomagoláson jelzett módon. A kultúra kapszulákat húzd szét, majd kevés langyos vízben keverd homogénre, a bekultúrázás előtt legalább 10-15 perccel. Tárolásuk a csomagoláson jelzett módon. Aktivitásuk 1-1,5 évig garantált, a csomagoláson jelzett időpontig. A kiszerelés csomagoló üzemünkben történik. Bővebben a csomagolásról

960 Ft
780 Ft
1 450 Ft
950 Ft
960 Ft
850 Ft
950 Ft
1 180 Ft
960 Ft
840 Ft
900 Ft
850 Ft
1 120 Ft
1 180 Ft
990 Ft
960 Ft
7 900 Ft7 300 Ft
4 400 Ft

Oldalak