Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Vacherin sajtkultúra, Mont d'Or, Ofenkäse és más süthető sajtokhoz - YoBiotik - 500 literhez
7.800 Ft
Menny.:db
Kép 1/3 - Vacherin sajtkultúra Mont d' Or, Ofenkase és egyébb süthető sajtokhoz
Kép 2/3 - Friss Mont d' Or
Kép 3/3 - Mont d' Or kapszulás baktérium kultúra
Vacherin sajtkultúra Mont d' Or, Ofenkase és egyébb süthető sajtokhoz
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Vacherin sajtkultúra, Mont d'Or, Ofenkäse és más süthető sajtokhoz - YoBiotik - 500 literhez

7.800 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 391

Különösen összetett keverék Vacherin típusú sajtok készítéséhez, mint a Mont d'Or és az Ofenkäse.

Tartalmazza a sajttészta éréséhez szükséges tejsavbaktériumokat, és a rúzsos-élesztős kéreg kialakulásához szükséges speciális összetevőket. Ahhoz képest, hogy milyen összetett érlelő flóra készíti ezt a sajtot, a készítése viszonylag egyszerű. Érlelési ideje mindössze három hét. A kultúra és a videó (lejjebb) segítségével bárki elkészítheti a világ egyik legkülönlegesebb süthető - grillezhető sajt fajtáját.

Faháncs a sajt elkészítéséhez

Rendelhető 47 db

Leírás

A kapszulában található mikroflóra összetevői:

- Streptococcus termophilus
- Lactobacollus delbrueckii subs. bulgaricus

- Brevibacterium linens
- Arthrobacter nicotianae
- Geotrichum candidum
- Debaromyces Hanseneii
- Staphylococcus xylosus

- Inulin
- Baktérium hordozó: 
maltodextrin, szacharóz, laktóz

1 kapszula 10 liter tejhez ajánlott.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.