Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
SB 3.5 sörsavanyító termoflil kultúra 3600 literhez
37.000 Ft
Menny.:db
SB 3.5 sörsavanyító termoflil kultúra 3600 literhez
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

SB 3.5 sörsavanyító termoflil kultúra 3600 literhez

37.000 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 1851

SourBeer 3,5 sörlé savanyító termofil tejsavbaktérium keverék felsőerjesztésű sörcefre savanyításához, kifejezetten savanyú sörök készítéséhez.

Rendelhető 98 db

Leírás

Összetevők:

- savtűrő, magas hőfokot kedvelő tejsavbaktérium törzsek keveréke, laktóz

Ajánlott felhasználás:

A kapszula tartalmát kevés langyos vízben feloldva, majd a 45 °C körüli cefrébe keverve a baktériumok munkához látnak. A levet óvni kell a kihűléstől.

- sörlé elősavanyítása pH= 3,5
- elérhető pH minimum: 3,4
- optimális savanyítási hőfok: 45 °C
- savanyodási idő optimális hőfokon: ~24 h
- használható hőfok tartomány: 40-48 °C

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.