Leírás
Vélemények
Talan annyi kis hiânyossâga van a sajtprêsnek ha mâr ennyit beruhâz az ember jo lenne ha tartoznânak hozzâ sulyok vagy akar ha külön is lehetne venni.Õsszessêgêben elêgedett vagyok!
Áttétel aránya: 1 kg súly = 10 kg présnyomás
Maximális présnyomás: 50 kg
Hasznos belső méretek: 27 x 22 cm / 26 cm magasság
váz külső mérete: 40 cm széles, 48 cm magas, 20 cm a láb szélessége
A kar hosszúsága: 40 cm
kivehető GN tálca méretei: 32 x 26 x 4 cm
A műanyag sajtformák, és súly nem részei a csomagnak!
Rozsdamentes sajtprés
Félkemény - kemény sajtok készítésekor nélkülözhetetlen a sajtprés. Fokozatosan növeljük a préselés erejét a sajt forgatásakor, így biztosítjuk a savó fokozatos távozását. A préselés alapvetően határozza meg a sajt érlehetőségét, kérgesedését, lyukazottságát, a sajttészta minőségét, a tészta optimális savanyodását.
Kiváló minőségű probiotikus, bulgár típusú joghurt készítéséhez. Egyenletes texturájú, krémes joghurtot alvaszt, amely illat és ízgazdag, nagyon egészséges.
Önmagában is nagyon finom, amiből könnyedén készülhet ivójoghurt, görög joghurt, tzatziki öntetet, saláta öntet, joghurt krém, gyümölcsjoghurt stb.
100 liter tej beoltásához 2,5-5 g az ajánlott kultúra mennyiség.
Szereti a kecsketejet, jól savanyítja a kecsketej joghurtot is!
A kultúra elosztásához (méréséhez) 0,01 grammos mérleg szükséges!
összetevői:
- Streptococcus termophilus
- Lactobacillus delbrueckii subs. bulgaricus
- baktériumok hordozóanyaga: laktóz
teljes aktivitását +4°C-on belül tárolva őrzi meg