Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Beállítások módosítása
Elfogadom
Szükséges cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen.
Marketing cookie-k
Ezeket a cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsük meg a webáruházban.
×
Belépés
Belépés
Regisztráció
Kultúrák
Sajtkultúrák
Joghurt és kefir
Nemespenészek
Növényi fermentáláshoz
Kenyérkovász
Sörsavanyító
Danisco termékek
Hansen termékek
Alapanyagok
Enzimek és oltóanyagok
Növényi alapanyagok
füstölés - folyékony füst
Sajtbevonó
Egyéb alapanyagok
Gluténmentes alapanyagok
Sajtformák
1 kg alatti formák
szögletes sajtformák
1-2 kg-os sajtformák
2-6 kg-os sajtformák
6 kg feletti formák
gouda formák
lágysajt formák
gyúrtsajt formák
Mikroperforált formák
sajtkáva-sajtgyűrű
préslapok sajtformákhoz
Eszközök
Érleléshez
Műszerek
Gépek (fermentálógép, szeparátor, füstgenerátor)
Edény - üst - kanna
Csomagolóanyagok
Sajthárfa - alvadékkeverő
Sajtprések
Kendő - zsák - sajtruha
Sajtkések
Sajtasztal
Egyéb eszközök
» Sajtkészítő csomagok
» Joghurt és kefir készítés
» Sajtkészítés
» Friss sajtok, kérmsajtok (Gomolya, túró, tejföl)
» Gyúrt sajtok (Parenyica - Mozzarella - Burrata)
» Félkemény sajtok (Trappista - Gouda - Edami)
» Kemény, érlelt sajtok (Cheddar, Ementáli, Comté)
» Olasz érlelt sajtok (Pecorino, Parmezán)
» Penészes sajtok (Camembert, Gorgonzola, Brie)
» Grill sajtok, süthető sajtok (Halloumi, Raclette, Mont d'Or, Paneer)
» Kovászolt kenyér és gluténmentes kenyérsütés
» Növényi fermentálás
Ajándékutalvány
Ajándékötletek
Tanfolyamok
Online tanfolyamok
Legújabb termékeink
Sajtkészítő videók és online tanfolyamok
Akciós termékek
Sajtkészítési receptek
Brie recept
Burrata sajt házilag
Camembert készítése
Cheddar készítése
Caciotta készítés receptje
Edami sajt receptje
Emmentáli típusú sajt
Feta
Fűszeres gomolya sajt
Gomolya túró
Gorgonzola recept
Gouda recept
Halloumi receptje
Hegyisajt - Comte készítése
Kaskavál
Kéksajt
Krémsajt
Morbier házilag
Mont d'Or készítése
Mozzarella YoBiotik kultúrával
Mozzarella STI - PM24 kultúrával
Óvári sajt receptje
Savóméz és savókaramell házilag
Pálpusztai sajt recept
Paneer
PanKa joghurtsajt
Parenyica sajt (YoBiotik kultúrával)
Parenyica sajt (STI - PM24 kultúrával)
Parmezán - Grana
Pecorino sajt receptje
Provolone
Raclette
Robiola sajt készítése
Ricotta vagy Orda
Rögös túró
Hamis tejföl
Taleggio sajt készítése
Trappista
Joghurt és kefir készítési receptek
PanKa joghurtsajt
Növényi joghurt recept (Növényi joghurt MIX-hez)
Savanykás krémjoghurt készítése A4Y kultúrával
Joghurt készítése
Élőflórás joghurt kókusztejből, chiamaggal
Hamis tejföl
Kefir készítése
Fermentálás növényi alapanyagokból
Növényi joghurt recept (Növényi joghurt MIX-hez)
Kimchi, koreai csípős káposzta
Fermentáló-savanyító baktériumok
Browin fermentáló praktikus használata
Kókuszjoghurt chiamaggal
Kovászos uborka készítése
Kenyérsütés receptek
Házi kovászolt kenyér
Paraszt kenyér sütése házilag, hosszú kovászolással
Kovászolt kalács
Vajas kifli
Bagett
Kovászolt pizza sütése
Gluténmentes kovászolt kenyér
Angol muffin
Reggeli kovászos zsemle
Házi bagel
Étel receptek
Panni cotta torta
Rákóczi ordás
Gaz-pesto - pesto házilag
Medvehagymás pogácsa
Kimchi, koreai csípős káposzta
Sajtleves
Sajtsaláta
Kapros köles krémmel töltött cukkini
Kovászos uborka
Savóméz és savókaramell házilag
Hűségpont rendszer
Tudástár
Kezdőknek
A tej alvadása
Tejsavbaktériumok - fermentálás
Pasztörizálás - hőkezelés
alvadék felvágása - videó
Füstölés
Préselés
Sajtlyukak
Sajtok tárolása
Miért egészséges a joghurt?
A kaukázusi kefir
Miért különleges a Yobiotik kenyérkovász?
Geotrichum Candidum érlelő kultúra
Allergia-intolerancia-immunrendszer
Sajtprés készítése - barkács szakkör
A sajt és a bor
Keménysajtok készítése
Magyar sajtok és készítőik
Külföldi sajtok
Sajthibák csoportosítása
Sajt származása
Sajtkészítés az 1800-as évekből
Sajtok préselése (Csiszár József 1943)
Sajtok szeletelése
Sajtok puffadása
A tejsavó gyógyító hatása
Szeparátor - tejszín - vajköpülés
Információk
Adatkezelési tájékoztató
Általános Szerződési Feltételek
Rólunk
Kapcsolat
Oltóanyagok, baktérium kultúrák csomagolása
Fizetés, szállítás
English website
HUF
+36 20 2628677
rendeles@hazisajtkeszites.hu
Boltunk december 23-tól január 1-ig zárva tart.
Boldog Ünnepeket kívánunk! 🎊
Boltunk címe: 2030 Érd, Balatoni út 63/C
Barion bankártyás fizetés
Kezdőlap
Keresés
Keresés
Minden kategória
Kultúrák
Sajtkultúrák
Joghurt és kefir
Nemespenészek
Növényi fermentáláshoz
Kenyérkovász
Sörsavanyító
Danisco termékek
Hansen termékek
Alapanyagok
Enzimek és oltóanyagok
Növényi alapanyagok
füstölés - folyékony füst
Sajtbevonó
Egyéb alapanyagok
Gluténmentes alapanyagok
Sajtformák
1 kg alatti formák
szögletes sajtformák
1-2 kg-os sajtformák
2-6 kg-os sajtformák
6 kg feletti formák
gouda formák
lágysajt formák
gyúrtsajt formák
Mikroperforált formák
sajtkáva-sajtgyűrű
préslapok sajtformákhoz
Eszközök
Érleléshez
Műszerek
Gépek (fermentálógép, szeparátor, füstgenerátor)
Edény - üst - kanna
Csomagolóanyagok
Sajthárfa - alvadékkeverő
Sajtprések
Kendő - zsák - sajtruha
Sajtkések
Sajtasztal
Egyéb eszközök
» Sajtkészítő csomagok
» Joghurt és kefir készítés
» Sajtkészítés
» Friss sajtok, kérmsajtok (Gomolya, túró, tejföl)
» Gyúrt sajtok (Parenyica - Mozzarella - Burrata)
» Félkemény sajtok (Trappista - Gouda - Edami)
» Kemény, érlelt sajtok (Cheddar, Ementáli, Comté)
» Olasz érlelt sajtok (Pecorino, Parmezán)
» Penészes sajtok (Camembert, Gorgonzola, Brie)
» Grill sajtok, süthető sajtok (Halloumi, Raclette, Mont d'Or, Paneer)
» Kovászolt kenyér és gluténmentes kenyérsütés
» Növényi fermentálás
Ajándékutalvány
Ajándékötletek
Keresés a termékismertetőkben
Keresés
Rendezés:
Alapértelmezett
Név, A - Z
Ár szerint növekvő
Elérhetőség, legújabb
Legtöbbet vásárolt
1 - 33 / 33 termék
1-1,2 kg-os kosár mintás sajtforma
1.650 Ft
Gyártó:
Anelli
1-1,2 kg-os kosár mintás sajtforma préslappal
2.300 Ft
Gyártó:
Anelli
Vesszőkosár mintás caciotta sajtforma. Nagyobb méretű, 4-6 kg-os sajtokhoz
12.400 Ft
Gyártó:
Anelli
Vesszőkosár mintás caciotta sajtforma. Közepes méretű, 2-3 kg-os sajtokhoz
3.850 Ft
Gyártó:
Anelli
1/2 kg-os (500 g) lágysajt forma
280 Ft
Gyártó:
Anelli
1/2 kg-os (500 g) szögletes sajtforma
500 Ft
Gyártó:
Anelli
2 kg-os sajtforma
3.650 Ft
Gyártó:
Anelli
1/2 kg-os (500 g) kerek sajtforma
550 Ft
Gyártó:
Anelli
Gömbölyded sajtforma 2-2,5 kg-os sajtokhoz
5.600 Ft
1,2 kg-os pasta filata - pizza mozzarella forma
3.100 Ft
Gyártó:
Anelli
2 kg-os caciotta forma
2.100 Ft
Gyártó:
Anelli
sajtruha 1/2 kg-os és 700 g-os formákhoz ( ø115 mm)
1.500 Ft
2 kg-os Gouda sajtforma szett, préstetővel, sajtruhával
8.800 Ft
Perforált préslap 5-10 kg-os formához, műanyag (300 mm)
4.100 Ft
2 kg-os Manchego-gouda sajtforma szett, préstetővel, sajtruhával
9.350 Ft
sajtruha alacsony 2 kg-os gouda formákhoz ( ø220 mm)
1.500 Ft
sajtruha 2 kg-os magas és Manchengo formákhoz ( ø200 mm)
1.500 Ft
sajtruha 6 kg-os gouda formákhoz ( ø260 mm)
1.800 Ft
sajtruha 4 kg-os sajtformához (220 mm)
1.800 Ft
Mikroperforált bébi Edámi sajtforma - 1,2-1,7 kg-os
43.300 Ft
préslap 1 kg-os és 145x140-es formákhoz (141 mm)
650 Ft
préslap 1/2 kg-os és 800 g-os magas formához (114 mm)
550 Ft
préslap 100 g-os formákhoz (75 mm)
240 Ft
Préslap 250 g-os formához (91 mm)
330 Ft
préslap 2 kg-os és 3 kg-os formákhoz (194 mm)
1.400 Ft
Préslap 185-ös formához (175 mm)
1.400 Ft
préslap 5-10 kg-os formához, inox (300 mm)
2.300 Ft
préslap 4 kg-os formákhoz (215 mm)
1.500 Ft
préslap, szögletes 1,5 kg-os formához (115x190 mm)
1.100 Ft
Préslap 48 cm átmérő, 1 cm vastag műanyag
8.500 Ft
préslap kosár mintás, (150 mm)
750 Ft
préslap, szögletes 1/2 kg-os formához (100x106 mm)
700 Ft
Préslap 2-kg-os pecorino formához (162 mm)
1.400 Ft
1 - 33 / 33 termék