Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Beállítások módosítása
Elfogadom
Szükséges cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen.
Marketing cookie-k
Ezeket a cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsük meg a webáruházban.
×
Belépés
Belépés
Regisztráció
Kultúrák
Sajtkultúrák
Joghurt és kefir
Nemespenészek
Növényi fermentáláshoz
Kenyérkovász
Sörsavanyító
Danisco termékek
Hansen termékek
Alapanyagok
Enzimek és oltóanyagok
Növényi alapanyagok
füstölés - folyékony füst
Sajtbevonó
Egyéb alapanyagok
Gluténmentes alapanyagok
Sajtformák
1 kg alatti formák
szögletes sajtformák
1-2 kg-os sajtformák
2-6 kg-os sajtformák
6 kg feletti formák
gouda formák
lágysajt formák
gyúrtsajt formák
Mikroperforált formák
sajtkáva-sajtgyűrű
préslapok sajtformákhoz
Eszközök
Érleléshez
Műszerek
Gépek (fermentálógép, szeparátor, füstgenerátor)
Edény - üst - kanna
Csomagolóanyagok
Sajthárfa - alvadékkeverő
Sajtprések
Kendő - zsák - sajtruha
Sajtkések
Sajtasztal
Egyéb eszközök
» Sajtkészítő csomagok
» Joghurt és kefir készítés
» Sajtkészítés
» Friss sajtok, kérmsajtok (Gomolya, túró, tejföl)
» Gyúrt sajtok (Parenyica - Mozzarella - Burrata)
» Félkemény sajtok (Trappista - Gouda - Edami)
» Kemény, érlelt sajtok (Cheddar, Ementáli, Comté)
» Olasz érlelt sajtok (Pecorino, Parmezán)
» Penészes sajtok (Camembert, Gorgonzola, Brie)
» Grill sajtok, süthető sajtok (Halloumi, Raclette, Mont d'Or, Paneer)
» Kovászolt kenyér és gluténmentes kenyérsütés
» Növényi fermentálás
Ajándékutalvány
Ajándékötletek
Tanfolyamok
Online tanfolyamok
Legújabb termékeink
Sajtkészítő videók
Akciós termékek
Sajtkészítő receptek
Brie recept
Burrata sajt házilag
Camembert készítése
Cheddar készítése
Caciotta készítés receptje
Edami sajt receptje
Emmentáli típusú sajt
Feta
Fűszeres gomolya sajt
Gomolya túró
Gorgonzola recept
Gouda recept
Halloumi receptje
Hegyisajt - Comte készítése
Kaskavál
Kéksajt
Krémsajt
Morbier házilag
Mont d'Or készítése
Mozzarella YoBiotik kultúrával
Mozzarella STI - PM24 kultúrával
Óvári sajt receptje
Savóméz és savókaramell házilag
Pálpusztai sajt recept
Paneer
PanKa joghurtsajt
Parenyica sajt (YoBiotik kultúrával)
Parenyica sajt (STI - PM24 kultúrával)
Parmezán - Grana
Pecorino sajt receptje
Provolone
Raclette
Robiola sajt készítése
Ricotta vagy Orda
Rögös túró
Hamis tejföl
Taleggio sajt készítése
Trappista
Joghurt és kefir készítési receptek
PanKa joghurtsajt
Növényi joghurt recept (Növényi joghurt MIX-hez)
Savanykás krémjoghurt készítése A4Y kultúrával
Joghurt készítése
Élőflórás joghurt kókusztejből, chiamaggal
Hamis tejföl
Kefir készítése
Fermentálás növényi alapanyagokból
Növényi joghurt recept (Növényi joghurt MIX-hez)
Kimchi, koreai csípős káposzta
Fermentáló-savanyító baktériumok
Browin fermentáló praktikus használata
Kókuszjoghurt chiamaggal
Kovászos uborka készítése
Kenyérsütés receptek
Házi kovászolt kenyér
Paraszt kenyér sütése házilag, hosszú kovászolással
Kovászolt kalács
Vajas kifli
Bagett
Kovászolt pizza sütése
Gluténmentes kovászolt kenyér
Angol muffin
Reggeli kovászos zsemle
Házi bagel
Étel receptek
Panni cotta torta
Rákóczi ordás
Gaz-pesto - pesto házilag
Medvehagymás pogácsa
Kimchi, koreai csípős káposzta
Sajtleves
Sajtsaláta
Kapros köles krémmel töltött cukkini
Kovászos uborka
Savóméz és savókaramell házilag
Hűségpont rendszer
Tudástár
Sajtalvadék felvágása - videó
Kezdőknek
A tej alvadása
Aktív szénnel érlelt sajtok
Tejsavbaktériumok - fermentálás
Pasztörizálás - hőkezelés
alvadék felvágása - videó
Füstölés
Préselés
Sajtlyukak
Sajtok tárolása
Miért egészséges a joghurt?
A kaukázusi kefir
Miért különleges a Yobiotik kenyérkovász?
Geotrichum Candidum érlelő kultúra
Allergia-intolerancia-immunrendszer
Sajtprés készítése - barkács szakkör
A sajt és a bor
Keménysajtok készítése
Magyar sajtok és készítőik
Külföldi sajtok
Sajthibák csoportosítása
Sajt származása
Sajtkészítés az 1800-as évekből
Sajtok préselése (Csiszár József 1943)
Sajtok szeletelése
Sajtok puffadása
A tejsavó gyógyító hatása
Szeparátor - tejszín - vajköpülés
Információk
Adatkezelési tájékoztató
Általános Szerződési Feltételek
Rólunk
Kapcsolat
Oltóanyagok, baktérium kultúrák csomagolása
Fizetés, szállítás
English website
HUF
+36 20 2628677
rendeles@hazisajtkeszites.hu
Boltunk címe: 2030 Érd, Balatoni út 63/C
Barion bankártyás fizetés
Kezdőlap
Termékek szűrése
Rendezés:
Alapértelmezett
Név, A - Z
Ár szerint növekvő
Elérhetőség, legújabb
Legtöbbet vásárolt
1 - 36 / 221 termék
1
2
3
4
5
>
>>
Kezdő sajtkészítők csomagja érlelő dobozzal
16.490 Ft
14.850 Ft
-1.640 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Növényi Joghurtkészítő Csomag
17.600 Ft
14.950 Ft
-2.650 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Egykarú sajtprés rozsdamentes acélból, kivehető gasztro edénnyel
66.000 Ft
P. Camemberti - fehérpenész kultúra tisztán (1 D/500 L)
1.950 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Növényi Joghurtkészítő Csomag Fermentáló Géppel
40.300 Ft
34.500 Ft
-5.800 Ft
Gyártó:
YoBiotik
P. Roqueforti - kékpenész - 1 D/100 L
1.950 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Ajándékutalvány 50.000,-Ft.
50.000 Ft
Geotrichum Candidum - 1D/500 L
1.950 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Vacherin sajtkultúra, Mont d'Or, Ofenkäse és más süthető sajtokhoz - YoBiotik - 5.000 literhez
72.500 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Növényi Natúr Joghurt Mix - 6 adag
10.200 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Természetes tejoltó enzim - 220 IMCU - 100 ml
2.300 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Mezofil starter kultúra - YoBiotik - 5 db
1.500 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Kenyérkovász - YoBiotik - 12 adag
3.400 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Folyékony füst - 100 ml
2.500 Ft
Fermentáló starter - Yobiotik - tasakos - 12 adag
3.400 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Haladó sajtkészítő csomag
31.250 Ft
26.500 Ft
-4.750 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Camembert csomag
16.900 Ft
15.200 Ft
-1.700 Ft
Gyártó:
YoBiotik
1 kg-os kerek sajtforma
850 Ft
Gyártó:
Anelli
Félkemény sajtkészítő csomag
18.700 Ft
16.850 Ft
-1.850 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Mikrofilter szűrőzsák 5 literes - 100 mikronos
3.800 Ft
1/2 kg-os (500 g) kerek sajtforma
600 Ft
Gyártó:
Anelli
Gyúrt sajtok csomagja
11.000 Ft
9.900 Ft
-1.100 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Sajthárfa 30cm-es vágófelülettel, 8 húrral (kisebb)
16.900 Ft
Sajtpapír - vajpapír - 25x25 cm - 100 lap csomagolóanyag
3.200 Ft
Digitális hőmérő zsinóros érzékelővel, 110℃-ig
1.800 Ft
Caciotta készítő csomag érlelő dobozzal
12.650 Ft
11.400 Ft
-1.250 Ft
Gyártó:
YoBiotik
1/2 kg-os (500 g) lágysajt forma
300 Ft
Gyártó:
Anelli
2 kg-os sajtforma
2.550 Ft
Gyártó:
Anelli
Laktáz - laktóz bontó enzim 100 mL
4.300 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 20 db
4.500 Ft
Gyártó:
YoBiotik
100 g-os kerek sajtforma
150 Ft
Gyártó:
Anelli
Sajtkard, alvadék vágó 25 cm + 13 cm nyél
2.100 Ft
1/2 kg-os (500 g) szögletes sajtforma
550 Ft
Gyártó:
Anelli
3 kg -os sajtforma préslappal
4.050 Ft
Gyártó:
Anelli
Vesszőkosár mintás caciotta sajtforma. 4-6 kg-os sajtokhoz
12.500 Ft
Gyártó:
Anelli
Kéksajt készítő csomag
15.840 Ft
14.250 Ft
-1.590 Ft
Gyártó:
YoBiotik
1 - 36 / 221 termék
1
2
3
4
5
>
>>