Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Gluténmentes kenyértészta alap - 10 adag
1.950 Ft
1.700 Ft
Kedvezmény: 250 Ft
Menny.:db
Kép 1/2 - Gluténmentes kenyértészta alap
Kép 2/2 - adalékmentes, gluténmentes kenyér
Gluténmentes kenyértészta alap
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Gluténmentes kenyértészta alap - 10 adag

1.950 Ft
1.700 Ft
Kedvezmény: 250 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 86

Adalékmentes kenyértészta alap gluténmentes pékáruk sütéséhez.

500 g, 10 kenyérhez

Rendelhető 41 db

Leírás

Gluténmentes kenyér receptek

A GM kenyértészta alap arany lenmagliszt és útifű maghéj liszt tökéletes arányú keveréke. Neked már csak sütni kell vele! :)

Ez nem egy kész liszt keverék, csak a kenyér struktúráját, rugalmasságát biztosítani képes alap. A technológia segítségével soha nem látott minőségű péksütiket süthetsz szinte bármilyen gluténmentes lisztből. Akár hagyományos rozs- és egyéb lisztekből is nagyon finom és könnyű, hidratált kenyeret tudsz sütni!


Összetevők:

  • Bio arany lenmagliszt
  • Útifű maghéj liszt
  • Semmi más! Nincs benne semmilyen adalék, tartosítószer stb...
    Felhasználás:
  1. Adj 45 g gluténmentes tészta alapot 400 g forró vízhez, majd alaposan keverd el egy botmixer segítségével.

gluténmentes tészta alap

  1. Várd meg, hogy visszahűljön szobahőmérsékletűre, majd adj hozzá 300 g gluténmentes lisztet, 1 kanál kovászt és 10 g sót.
  2. Keleszd a kenyeret 10-15 órát szobahőmérsékleten.
  3. Előmelegített sűtőben 210 °C-on süsd aranybarnára.


Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia

1098 kJ / 264 kcal
Zsír 5,1 g
-amelyből telített zsírsavak: 1,4 g
Szénhidrát 3,1 g
-amelyből cukor 2,0 g
Rost 50,7 g
Fehérje: 26,0 g
Só: 0,18 g

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2024. 09. 01. -
Alakor liszttel használtam, ès az eredmèny nagyon jó lett. Sokkal lazább, kezelhetőbb lett a tèszta.