Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.600 Ft
Menny.:db
Zöldség fermentáló, tasakos, 24 adag
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Zöldség fermentáló, tasakos, 24 adag

4.600 Ft
Menny.:db
Rendelhető 29 db

Leírás

Fermentáló baktérium keverék zöldségek és gyümölcsök savanyításához, irányított erjesztéséhez. A csomag visszazárható (simítózáras), adagoló kanál is található benne.
A fermentáló baktérium kultúra keveréket úgy állítottuk össze, hogy megfelelő savanyodást biztosító törzsek mellett az aromák fejlődését elősegítő baktériumok is fermentálják a zöldségeidet.
Miért érdemes savanytó startert használni a zöldségek és gyümölcsök kovászolásához?
- nincs félrement erjedés, garantált a minőség
- az erős baktérium törzsek kiszámítható módon fognak erjeszteni
- roppanós, egészséges állagú zöldségek
- fergeteges aromák és illatok
- a nagy mennyiségű baktérium hamarabb savanyít, de nem savanyít túlzottan
- starter használatával még tartósabbak lehetnek az ételek
- kevés sóval, vagy só nélkül is tökéletes erjedés
- termofil savanyítási lehetőség zöldségekhez és gabonákhoz (mivel a keverék termofil törzseket is tartalmaz)

baktériumok a keverékben:
Lactococcus Lactis subsp. Lactis
Lactococcus Lactis subsp. Cremoris
Lactococcus Lactis subsp. Lactis biovar. diacetilaktis
Leuconostoc Mèsenteroides
Leuconostoc Pseudomesenteroides.
Lactobacillus delbrueckeii subsp bulgaricus
Streptococcus Salivarius subsp Thermophilus
Lactobacillus Helveticus

a fermentálásról bővebben
kovászos uborka recept
kimchi recept