2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2

Új és megújult termékeink

Gyorsan áttekinthető formában a legfontosabb újdonságok:
 - új ömlesztett joghurt kultúra, alacsony ár, kiváló joghurt YB1
 - új érlelt-gyúrt sajtok kultúrája - provolone-scamorza-caciocavallo 
 - új érlelt tanyasi sajtok, farm-sajtok,juhtejből, kecsketejből és tehéntejből - Pecorino kultúra
 - új krémsajt kultúra
 - új képenész önmagában 
 - új fehérpenész önmagában 
 - új geotrichum önmagában
 - új trappista kultúra - több aroma, szebb lyukazat, jobb sajttészta
 - új kefir keverék - még aromásabb, szénsavasabb
 - új hegyisajt kultúra 
 - új feta kultúra 
 - új emmentáli kultúra
 - új természetes tejoltó 210 IMCU. Hosszabb lejáratú, töményebb - koncentráltabb.
 - Natur tejoltó 210 IMCU tartósítószer nélkül.   
 - 95% tisztaságú lizozim por, kapszulázva és ömlesztve. Hosszabb lejárattal,  és  jelentősen olcsóbban.

 - megújultak és olcsóbbak is lettek a nagy kiszerelésű kultúrák 500 és 1000 liter tejhez.