Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Beállítások módosítása
Elfogadom
Szükséges cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen.
Marketing cookie-k
Ezeket a cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsük meg a webáruházban.
×
Belépés
Ajándékötletek
Termékek
alapanyagok
12/24 adagos
folyékony füst - pác
tejoltó enzim
lizozim enzim
joghurt és kefir kultúra
sajtkultúra
kapszulás kiszerelés
nagy kiszerelés
nemespenész
zöldség-gyümölcs savanyító
kenyérkovász
kálcium klorid (CaCl2)
citromsav
sajtbevonó
könyvek
sajtkészítő csomagok
eszközök
edény - üst - kanna
gastronorm (GN) edény
inox kanna
lábos - üst
vödör
érleléshez
kendő - zsák - sajtruha
műszerek
sajtasztal
sajthárfa - alvadékkeverő
sajtkések
sajtprések
tejszűrő - alvadék szedő
sajtformák
1 kg alatti formák
szögletes sajtformák
1-2 kg-os sajtformák
2-6 kg-os sajtformák
6 kg feletti formák
gouda formák
lágysajt formák
gyúrtsajt formák
sajtkáva-sajtgyűrű
préslapok
újdonságok
Ajándékutalvány
Tanfolyamok
Akciós termékek
Kenyérsütés
Házi bagel
Reggeli kovászos zsemle
Parasztkenyér
Kovászolt kalács
Vajas kifli
Bagett
Kovászolt pizza
Gluténmentes kovászolt kenyér
Angol muffin
Sajtkészítési receptek
Brie recept
Burrata
Camembert
Cheddar
Edami
Ementáli
Feta
Fűszeres gomolya sajt
Gomolya túró
Gouda
Halloumi
Hegyisajt - comte - gruyere
Kaskaval
Kéksajt
Krémsajt
Morbier
Mozzarella (gyors)
Mozzarella
Óvári
Pálpusztai
PanKa joghurtsajt
Paneer
Parenyica sajt (YoBiotik kultúrával)
Parenyica (2 nap)
Parmezán - Grana
Pecorino
Provolone
Raclette
Robiola
Ricotta vagy Orda
Hamis tejföl
Trappista
Rögös túró
Joghurt, kefir készítése házilag
PanKa joghurtsajt
Joghurt
Élőflórás joghurt kókusztejből, chiamaggal
Hamis tejföl
Kefir
Étel receptek
Panni cotta torta
Rákóczi ordás
Medvehagymás pogácsa
Sajtsaláta
Sajtleves
Kimchi, koreai csípős káposzta
Kapros köles krémmel töltött cukkini
Kovászos uborka
Tudástár
Kezdőknek
Tejalvadás
Pasztörizálás
Tejsavbaktériumok
Sajtok puffadása
Füstölés
Préselés
Sajtlyukak
Sajtok tárolása
Sajtok szeletelése
A tejsavó gyógyító hatása
A sajt és a bor
Sajt származása
Magyar sajtok
Sajtprés készítése - barkács szakkör
Külföldi sajtok
Sajtok préselés (Csiszár József 1943)
Sajtkészítés az 1800-as évekből
Keménysajtok készítése
Sajthibák csoportosítása
Allergia/Intolerancia
Joghurt
Kefir
Sajt és joghurt készítő gépek
Információk
Rólunk
Általános Szerződési Feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Oltóanyagok, baktérium kultúrák csomagolása
Kapcsolat
Fizetés, szállítás
hu
HUF
+36 20 4545857
panni@hazisajtkeszites.hu
A járványhelyzet miatt budafoki boltunk március 23-a kedd -ig zárva tart. A rendelések kézbesítése gyors, zavartalan!
Kezdőlap
Termékek
alapanyagok
sajtkultúra
nagy kiszerelés
ömlesztett kiszerelésű sajtkultúrák
Rendezés:
Alapértelmezett
Név, A - Z
Ár, alacsony > magas
Elérhetőség, legújabb
1 - 30 / 30 termék
Trappista, gouda, edami ömlesztve - 500 literhez
3.500 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Camembert sajtkultúra - 500 literhez
5.150 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
P. Camemberti - fehérpenész kultúra (1 D/100 L)
980 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Flora Danica mezofil sajtkultúra ömlesztve - 500 literhez
4.900 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Gyúrtsajt kultúra ömlesztve - YoBiotik - 500 literhez
3.500 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Krémsajt kultúra ömlesztve - 500 literhez
3.500 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Mezofil starter kultúra ömlesztve - 500 literhez
3.500 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
PM24 gyúrtsajt kultúra ömlesztve - 500 literhez
3.500 Ft
2.300 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
STI-12 gyúrtsajt kultúra, Hansen, 200u
9.300 Ft
Gyártó:
Hansen
P. Roqueforti - kékpenész (1 D/100 L)
1.450 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Hegyisajt kultúra ömlesztve - 500 literhez
3.500 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
STI gyúrtsajt kultúra ömlesztve - 500 literhez
3.900 Ft -tól
Gyártó:
Hansen
Ementáli sajtkultúra - 500 literhez
5.150 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Feta kultúra ömlesztve - YoBiotik - 500 literhez
3.500 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Brie sajtkultúra - 500 literhez
5.150 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Parmezán - Grana sajtkultúra - 500 literhez
5.150 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Kékpenészes sajtkultúra - 500 literhez
5.150 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
ST+B termofil aromatermelő - ömlesztve 500 literhez
3.500 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Pecorino kultúra - ömlesztve - 500 literhez
3.500 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
HSB termofil sajtkultúra - ömlesztve 500 literhez
3.500 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Provolone, scamorza, caciocavallo ömlesztve - 500 literhez
3.500 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
P. Roqueforti - kékpenész (5 D/500 L)
4.500 Ft
Gyártó:
YoBiotik
P. Roqueforti - kékpenész (10 D/1.000 L)
8.500 Ft
Gyártó:
YoBiotik
P. Camemberti - fehérpenész kultúra (5 D/500 L)
3.500 Ft
Gyártó:
YoBiotik
P. Camemberti - fehérpenész kultúra (10 D/1.000 L)
5.200 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Natúr joghurt ömlesztve 500 literhez
7.900 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Kefir kultúra ömlesztve - 500 literhez
5.600 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
YB1 joghurt kultúra ömlesztve - 100 literhez
1.450 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
ABT joghurt kultúra, ömlesztve - 500L
13.600 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Danisco YO-MIX 883 joghurt kultúra (250DCU)
13.400 Ft
12.550 Ft
Gyártó:
Danisco
1 - 30 / 30 termék