Jump to navigation

Címlap
  Boldogok a sajtkészítők!

 

  • Tanfolyamok
  • Receptek
  • Hasznos-érdekes
    • Események
      • VI. Sajtmustra
    • Sajtócikk
    • Érdekességek
    • Baráti oldalak
    • Csomagoló üzemünk
    • Joghurt és kefir
    • Keménysajtok készítése
    • Letöltések
    • Sajtok préselése
  • Kapcsolat
  • Vásárlás
    • Vásárlás
    • ÁSZF
    • Adataid kezelése
    • Garancia
    • Vásárlás menete
  • Letöltések
  • Belépés
  • Kenyérsütés
  • Sajtkészítés
2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

Tanfolyamok

Jelenlegi hely

  1. Címlap
Sajtkészítő tanfolyam 2021 február 04-05-06.
Férőhely: 
10
45 000 Ft
Betelt.
Sajtkészítő tanfolyam 2021 március 04-05-06.
Férőhely: 
12
45 000 Ft
Betelt.

Elmúlt tanfolyamok

Sajtkészítő tanfolyam 2021 január 07-08-09.
Karácsonyi ajándékutalvány 3 napos sajtkészítő tanfolyamra.
Karácsonyi ajándékutalvány 1 napos sajt suli tanfolyamra.

Kosár

A kosár üres.

Termékek

  • Ajándék ötletek
  • Könyvek
  • Újdonságok
  • Alapanyagok
    • Joghurt és kefir kultúrák
    • Kenyérkovász
    • Tejoltó enzimek
    • Sajtkultúrák
    • Sajtbevonók
    • Segédanyagok
  • Eszközök
    • Sajtformák
      • 1-2kg-os sajtformák
      • 1kg alatti formák
      • 2,1-6kg-os sajtformák
      • 6kg feletti formák
      • Gouda formák
      • Különleges sajtformák
      • Lágysajt formák
      • Pasta filata
      • Sajtkáva-sajtgyűrű
      • préslapok
    • Sajtkések
    • Vörösréz sajtüst
    • Sajtkendők, érlelő hálók
    • Alvadékkeverők
    • Kannák
    • Sajthárfák
    • Sajtprések
    • Mérőeszközök
      • Hőmérők, páratartalom mérők
      • Mérlegek
      • Sótartalom mérő
      • pH mérők
    • Fazekak
    • GN edények
    • Asztal-kád
    • Érlelő - érlelés
  • Sajtkészítő csomagok
  • Kiegészítők

Tudástár

  • Sajtkészítés
  • Receptek
  • Sajtműhelyem
  • Külföldi sajtok
  • Magyar sajtok
  • Sajt és bor
  • Sajtos kezdetek
  • Szeletelés
  • Tárolás
  • Letöltések

Belépés

  • regisztráció
  • Új jelszó igénylése

Caps Lock aktív

Bolt nyitva

nyitvatartás

üzenőfal

üzenet küldése

Kedves Panni! A kovászos parasztkenyerem nagyon lapos maradt pedig 1 kg liszthez 2 kanál kovászt tettem. 18 ó. meleg +8 ó. hideg kelesztéssel. Mi ronthattam el?
Liliána
Kedves Panni, a fermentáló baktérium keverékről szeretném kérdezni, hogy vegán étrendbe beilleszthető?
Anna
Kedves Panni! Miután becsomagoltam alufóliába a camembertet (3 hét érlelés után) hűtőben meddig áll el? Köszönöm!
Marika
Szia Gergő! A penészes sajtoknál mindig jó a pára, de mivel a sózás alatt, a sajt még nem tud kiszáradni, ezért nem olyan kritikus a páratartalom.
Panni
Kedves Panni! Kékpenészes sajt készítésénél a sózás több napos periódusa alatt is kell a magas páratartam a szobahőmérsékleten?
Gergő
Kedves Péter! Hűtőre szerelhető termosztáttal. https://hazisajtkeszites.hu/sajtbolt/homerseklet-szabalyzo-hutes-vagy-futes-termosztat
Panni
Kedves Juli! A rózsaszínes-fehéres tónus hibátlan. Az összeállt, rozsdabarna színű már inaktív általában.
Zsolt
Kedves Tünde! Leginkább a natur joghurt 12 adagos, a mezofil starter, és a zöldség savanyító.
Zsolt
Kedves Panni! Tej intolerancia miatt, növényi helyettesítőket ( növényi joghurt, tejföl, sajt) szeretnék készíteni. Tudsz abban segíteni, melyik kultúra lehet
Tünde
Kedves Panni! múlt héten kaptam meg a mezofil kultúrát és rózsaszínes fehér a por (kapszulában); ez a szín normális? Köszönöm!
Juli

további üzenetek

Copyright 2018 Budapest - hazisajtkeszites.hu - All Rights Reserved

Drupal weboldal fejelsztés

  • Impresszum
  • Jogi nyilatkozat