Jump to navigation

Címlap
  Boldogok a sajtkészítők!

 

  • Tanfolyamok
  • Receptek
  • Hasznos-érdekes
    • Események
      • VI. Sajtmustra
    • Sajtócikk
    • Érdekességek
    • Baráti oldalak
    • Újdonságok
    • Csomagoló üzemünk
    • Joghurt és kefir
    • Keménysajtok készítése
    • Letöltések
    • Sajtok préselése
  • Kapcsolat
  • Vásárlás
    • Vásárlás
    • ÁSZF
    • Adataid kezelése
    • Garancia
    • Vásárlás menete
  • Letöltések
  • Belépés
  • Kenyérsütés
  • Sajtkészítés
Panni sajt
Sajtos bolt

Tanfolyamok

Jelenlegi hely

  1. Címlap
Sajt suli 2. december 10. (Trappista, Edami)
Férőhely: 
3
15 000 Ft
Jelentkezés
Sajtkészítő tanfolyam 2020 január 09-10-11.
Férőhely: 
3
45 000 Ft
Betelt.
Sajt suli 1. január 14. (Gomolya, Parenyica, Mozzarella)
Férőhely: 
9
18 000 Ft
Jelentkezés
Sajt suli 2. február 11. (Trappista, Edami)
Férőhely: 
12
18 000 Ft
Jelentkezés
Sajtkészítő tanfolyam 2020 február 13-14-15.
Férőhely: 
11
45 000 Ft
Jelentkezés
Sajt suli 3. február 25. Camembert, Brie
Férőhely: 
12
18 000 Ft
Jelentkezés
Sajtkészítő tanfolyam 2020 március 05-06-07.
Férőhely: 
12
45 000 Ft
Jelentkezés
Sajt suli 4. március 10. Cheddar
Férőhely: 
12
18 000 Ft
Jelentkezés
Sajtkészítő tanfolyam 2020 április 02-03-04.
Férőhely: 
12
45 000 Ft
Jelentkezés
Ajándékutalvány 3 napos sajtkészítő tanfolyamra.
Férőhely: 
12
45 000 Ft
Jelentkezés
Ajándékutalvány 1 napos sajt suli tanfolyamra.
Férőhely: 
12
18 000 Ft
Jelentkezés

Elmúlt tanfolyamok

Sajt suli 2. december 10. (Trappista, Edami)
Sajtkészítő tanfolyam 2019 december 05-06-07.
Sajt suli 1. november 26. (Gomolya, Parenyica, Mozzarella)

Kosár

A kosár üres.

Termékek

  • Ajándék ötletek
  • Könyvek
  • Újdonságok
  • Alapanyagok
    • Danisco
    • Hansen
    • Joghurt és kefir kultúrák
    • Kenyérkovász
    • Tejoltó enzimek
    • Sajtkultúrák
    • Sajtbevonók
    • Segédanyagok
    • Bioprox
  • Eszközök
    • Sajtformák
      • 1-2kg-os sajtformák
      • 1kg alatti formák
      • 2,1-6kg-os sajtformák
      • 6kg feletti formák
      • Gouda formák
      • Különleges sajtformák
      • Lágysajt formák
      • Pasta filata
      • Sajtkáva-sajtgyűrű
      • préslapok
    • Sajtkések
    • Vörösréz sajtüst
    • Sajtkendők, érlelő hálók
    • Alvadékkeverők
    • Kannák
    • Sajthárfák
    • Sajtprések
    • Mérőeszközök
      • Hőmérők, páratartalom mérők
      • Mérlegek
      • Sótartalom mérő
      • pH mérők
    • Fazekak
    • GN edények
    • Asztal-kád
    • Érlelő - érlelés
  • Sajtkészítő csomagok
  • Kiegészítők

Tudástár

  • Sajtkészítés
  • Receptek
  • Sajtműhelyem
  • Külföldi sajtok
  • Magyar sajtok
  • Sajt és bor
  • Sajtos kezdetek
  • Szeletelés
  • Tárolás
  • Letöltések

Belépés

  • regisztráció
  • Új jelszó igénylése

Caps Lock aktív

joghurt és kefir kultúrák

üzenőfal

üzenet küldése

Kedves Erika! A növényi tejnek sok idő kell, de a 39°C kicsit kevés. Kell neki legalább 42 °C, 10-12. A 18 már sok lesz.
Panni
Szia Szmetus! :) Írok Neked emailt! Dc.
Panni
Kedves Panni! Növényi joghurthoz 39 C fokos termoszba teszem a "tejet". 12-18 órán át maradhat benne? Nem árt neki, ha túl sokáig van melegen tartva?
Erika
Szia Panni! Regisztráltam, igényeltem egynapos tanfolyamra ajándékutalványt. Nem tudom kosárba tenni. Hogy kell fizessek?
Szmetana Mária
Szia Zsófi! Felmelegítetted 35°C-ra? Ha nagyon visszahűl utána, akkor több idő kell neki. Tartani kell 18-20 órán át a kb. 30C-ot.
Panni
Szia Hajni! Igen van, tudok benne segíteni. :)
Panni
Szia, túrót szerettem volna, nem aludt meg a mezofil starteres tejem egy nap alatt, szobahőmérsékleten. Mit tudok belőle csinálni, ha túrót nem?
Zsófi
Szállás lehetőség esetleg van a közelben megfizethető áron? A tanfolyam idejére...
Hajni
A piros sajtbevonó megérkezett, rendelhető ismét. :)
Zsolt
Kedves Zsófi! Az idő és a hőfok nem változik, ha kevesebb a tej, csak a kultúra (1/2 kapszula elég), és az oltó arányosan kevesebb.
Zsolt

további üzenetek

Copyright 2018 Budapest - hazisajtkeszites.hu - All Rights Reserved

Drupal weboldal fejelsztés

  • Impresszum
  • Jogi nyilatkozat