Jump to navigation

Címlap
  BOLDOGOK A SAJTKÉSZÍTŐK!

 

  • Tanfolyamok
  • Receptek
  • Hasznos-érdekes
    • Események
    • Sajtócikk
    • Érdekességek
    • Baráti oldalak
    • Csomagoló üzemünk
    • Joghurt és kefir
    • Keménysajtok készítése
    • Letöltések
    • Sajtok préselése
  • Kapcsolat
  • Vásárlás
    • Vásárlás
    • ÁSZF
    • Adataid kezelése
    • Garancia
    • Vásárlás menete
  • Letöltések
  • Belépés
Panni sajt
Sajtos bolt

Tanfolyamok

Jelenlegi hely

  1. Címlap
Sajt suli 2., április 24. (Trappista, Gouda)
Férőhely: 
4
15 000 Ft
Jelentkezés
Sajt suli 3., május 8. (Cheddar)
Férőhely: 
9
15 000 Ft
Jelentkezés
Sajtkészítő tanfolyam 2018 május 10-11-12.
Férőhely: 
0
40 000 Ft
Betelt.
Sajt suli 2., június 5. (Trappista, Gouda)
Férőhely: 
12
15 000 Ft
Jelentkezés
Sajtkészítő tanfolyam 2018 június 07-08-09.
Férőhely: 
0
40 000 Ft
Betelt.
Sajtkészítő tanfolyam 2018 július 05-06-07.
Férőhely: 
10
40 000 Ft
Jelentkezés

Elmúlt tanfolyamok

Sajt suli 1., április 10. (Gomolya, Parenyica, Mozzarella)
Sajtkészítő tanfolyam 2018 április 05-06-07.
Sajt suli 3., március 27. (Cheddar)

Kosár

A kosár üres.

Termékek

  • Ajándék ötletek
  • Újdonságok
  • Alapanyagok
    • Danisco
    • Joghurt és kefir kultúrák
    • Tejoltó enzimek
    • Sajtkultúrák
    • Sajtbevonók
    • Segédanyagok
  • Eszközök
    • Sajtformák
      • 1-2kg-os sajtformák
      • 1kg alatti formák
      • 2,1-6kg-os sajtformák
      • 6kg feletti formák
      • Gouda formák
      • Különleges sajtformák
      • Pasta filata
      • Sajtkáva-sajtgyűrű
    • Sajtkések
    • üzemi-ipari
    • Sajtkendők, érlelő hálók
    • Sajthárfák, alvadék keverők
    • Sajtprések
    • Mérőeszközök
      • Hőmérők, páratartalom mérők
      • Mérlegek
      • Sótartalom mérő
      • pH mérők
    • Rozsdamentes edények
    • Érlelő - érlelés
  • Sajtkészítő csomagok
  • Kiegészítők
  • Könyvek

Tudástár

  • Sajtkészítés
  • Receptek
  • Sajtműhelyem
  • Külföldi sajtok
  • Magyar sajtok
  • Sajt és bor
  • Sajtos kezdetek
  • Szeletelés
  • Tárolás
  • Letöltések

Belépés

  • regisztráció
  • Új jelszó igénylése

Caps Lock aktív

üzenőfal

üzenet küldése

Kedves Panni! Köszönöm szépen a válaszát. Körülbelül mikorra várható a túrózsák? Mindenképp szeretnék rendelni, hiszen megkönnyítené a tej szűrését.
Gergely
Köszönöm kedves Panni.:-):-)
Kinga
Kedves Kinga! Egy kicsit tovább kell hagyni a savót savanyodni, és az is fontos, hogy a sajt ne lógjon ki a léből.
Panni
Kedves Gergely! Igen! Nem sokára lesz túrózsákunk, az még jobban használható ilyenekhez is.
Panni
Kedves Katalinka! Tartós tejből nem igazán lehet semmit készíteni. Ha aludttejnek tűnik, meg lehet próbálni túrónak kimelegíteni, de nincs sok bizodalmam benne.
Panni
Szia Panni! Köszönöm szépen::)))
Andi
Üdvözlöm! Megcsináltam a halloumi sajtot a recept szerint. Nagyon jó lett. Beletettem a 8% sólébe és csúszós nyálkás lett a felülete. Mit rontottam el?
Kinga
Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy a sajtruha használható-e házilag készített növényi tej szűrésére. Válaszukat előre is köszönöm.
Gergely
Több mint egy karton tartós tejünk megsavanyodott :( Megaludt... Lehet ezzel valamit kezdeni vagy kuka? 2,8%-os Magyar tej van a dobozában írva.
Katalinka
Megérkeztek a gouda formák. A sajtformák/gouda formák alatt találod.
Zsolt

további üzenetek

Copyright 2018 Budapest - hazisajtkeszites.hu - All Rights Reserved

Drupal weboldal fejelsztés

  • Impresszum
  • Jogi nyilatkozat