Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.200 Ft
Menny.:db
STI gyúrtsajt kultúra - 5 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

STI gyúrtsajt kultúra - 5 db

1.200 Ft
kiszerelés:
Menny.:db
Rendelhető 23 db

Leírás

Gyorsan savanyító termofil kultúra amely elsősorban gyúrt sajtok, pasta filata, pl. parenyica, mozzarella, burrata készítéshez ajánlott. A kultúra használható önmagában vagy más kultúrákkal keverve is. A kapszulázott kultúrát felhasználás előtt vedd ki a fagyasztóból, óvatosan húzd szét, és kis mennyiségű langyos vízben oldd fel. Az így feloldott kultúrát keverd a tejhez. Hőoptimuma: 35-42 °C
Egy kapszula (1 u) 10 liter tej bekultúrázásához elegendő.
Tárolása: -18°C-on gyártástól számított 12-18 hónap
streptococcus thermophillus törzseket tartalmaz, fagyasztva szárított formában
baktérium hordozója: laktóz

Parenyica recept ehhez a kultúrához »»»