Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.200 Ft
Menny.:db
STI gyúrtsajt kultúra parenyica, mozzarella
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

STI gyúrtsajt kultúra - 5 db

1.200 Ft
kiszerelés:
Menny.:db

Termofil kultúra amely elsősorban gyúrt sajtok, pasta filata, pl. parenyica, mozzarella, burrata készítéshez ajánlott.

Rendelhető 28 db

Leírás

A kultúra használható önmagában vagy más kultúrákkal keverve is.

A kapszulázott kultúrát felhasználás előtt vedd ki a fagyasztóból, óvatosan húzd szét, és kis mennyiségű langyos vízben oldd fel. Az így feloldott kultúrát keverd a tejhez. Hőoptimuma: 35-42 °C

Összetevők:
- Streptococcus thermophillus
- Inulin (növényi rost)

- Baktériumok hordozója: laktóz

Egy kapszula 10 liter tej bekultúrázásához elegendő.
Tárolása: -18°C-on gyártástól számított 12-18 hónap


Parenyica recept ehhez a kultúrához