Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
STI-12 gyúrtsajt kultúra - 50u - 500 literhez - Hansen
5.900 Ft
Menny.:db
STI-12
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

STI-12 gyúrtsajt kultúra - 50u - 500 literhez - Hansen

5.900 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 296

Hansen STI-12 termofil kultúra keverék gyúrt sajtok, parenyica, mozzarella készítéshez. A tasakban 50u mennyiségű kultúra található,  ez átlagosan 500 liter tej beoltásához elegendő.
Összetevők: Streptococcus thermophilus törzsek, granulált formában

Kapszulás kiszereléshez keresd PM24 kultúránkat, mely ugyan azzal a technológiával használható, mint az STI kultúra!

Ajánlott inkubálási hőfok: 35-45°C
Tárolása: -18°C
+5°C-on tárolva az eltarthatóság legkevesebb 6 hét.

Rendelhető 9 db

Vélemények

5.00
3 értékelés
3
0
0
0
0
2023. 02. 16. -
2022. 12. 05. -
7 éve használom ezt a kultűrát gyúrt sajtokhoz. Nagyon szeretem, az első tanfolyamon kezdődött Pannikánál, azóta csak ezt használom. Megbízható, kiszámítható a savanyodás, nagyon szép sajtikat lehet vele alkotni. Midenkinek csak ajánlani tudom.
2022. 11. 27. -
Szeretek parenyicát készíteni ezzel a kultúrával