Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
9.300 Ft
8.750 Ft
Menny.:db
STI-12 gyúrtsajt kultúra, Hansen
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

STI-12 gyúrtsajt kultúra, Hansen, 200u

9.300 Ft
8.750 Ft
Menny.:db
Rendelhető 6 db

Leírás

Hansen STI-12 termofil kultúra keverék gyúrt sajtok, parenyica, mozzarella készítéshez. A tasakban 200u mennyiségű kultúra található,  ez átlagosan 2000 liter tej beoltásához elegendő.
Összetevők: Streptococcus thermophilus törzsek, granulált formában

Ajánlott inkubálási hőfok: 35-45°C
Tárolása: -18°C

+5°C-on tárolva az eltarthatóság legkevesebb 6 hét.