Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
STI-12 gyúrtsajt kultúra, - 200u - 2000 liter - Hansen
16.200 Ft
Menny.:db
STI-12 Hansen 200u
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

STI-12 gyúrtsajt kultúra, - 200u - 2000 liter - Hansen

16.200 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 810

Hansen STI-12 termofil kultúra keverék gyúrt sajtok, parenyica, mozzarella készítéshez. A tasakban 200u mennyiségű kultúra található,  ez átlagosan 2000 liter tej beoltásához elegendő.
Összetevők: Streptococcus thermophilus, laktóz emulzió

A YoBiotik PM24 kultúra azonos technológiával használható, szuper minőség olcsóbban!

Ajánlott inkubálási hőfok: 35-45°C
Tárolása: -18°C

+5°C-on tárolva az eltarthatóság legkevesebb 6 hét.

Rendelhető 16 db

Vélemények

5.00
6 értékelés
6
0
0
0
0
2024. 05. 21. -
Sikerült olyan parenyícát készíteni, ami Gyomaendrődön bronz minősítést kapott!
2023. 11. 07. -
2023. 08. 01. -
2023. 03. 30. -
super
2022. 11. 23. -
2022. 11. 23. -