Barion Pixel
STI-12 gyúrtsajt kultúra, - 200u - 2000 liter - Hansen
16.700 Ft
15.500 Ft
Kedvezmény: -1.200 Ft
Menny.:
db
STI-12 Hansen 200u
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

STI-12 gyúrtsajt kultúra, - 200u - 2000 liter - Hansen

16.700 Ft
15.500 Ft
Kedvezmény: -1.200 Ft
:
Menny.:
db

minőségét megőrzi: 2026 november

Hansen STI-12 termofil kultúra keverék gyúrt sajtok, parenyica, mozzarella készítéshez. A tasakban 200u mennyiségű kultúra található,  ez átlagosan 2000 liter tej beoltásához elegendő.
Összetevők: Streptococcus thermophilus, laktóz emulzió

A YoBiotik PM24 kultúra azonos technológiával használható, jó minőség olcsóbban!

Ajánlott inkubálási hőfok: 35-45°C
Tárolása: -18°C

+5°C-on tárolva legalább 6 hétig megőrzi minőségét.

Rendelhető 27 db

Vélemények

5.00
6 értékelés
6
0
0
0
0
2024. 05. 21. -
Sikerült olyan parenyícát készíteni, ami Gyomaendrődön bronz minősítést kapott!
2023. 11. 07. -
2023. 08. 01. -
2023. 03. 30. -
super
2022. 11. 23. -
2022. 11. 23. -
Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.