Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
10.350 Ft
Menny.:db
ST+B aromatermelő kultúra
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

ST+B termofil aromatermelő - 100 db

10.350 Ft
kiszerelés:
Menny.:db
Rendelhető 30 db

Leírás

Erőteljes aromákat termelő termofil sajtkultúra.
A szelektált baktériumok savanyítóképessége extrém alacsony, utósavanyodása alacsony, fehérjebontó aktivitása és aromatermelése magas.
Tiszta, erőteljes ízeket és lágyabb állagot kölcsönöz a sajtnak, kevés tejsavtermelés mellett.
Tisztán használható néhány rövidebb érlelésű aromás lágysajt készítéséhez (taleggio, robiola).
Vagy bármelyik sajtkultúra kiegészítőjeként, hosszabb érlelésű utómelegített félkemény és kemény sajtok készítésekor.
(túlsavanyodást nem okoz, tejsevtermelése nagyon lassú termofil hőmérsékleten is)

Baktériumok:
Lactobacillus Helveticus
Lactobacillus delbrueckeii subsp bulgaricus
Streptococcus Salivarius subsp Thermophilus
Baktériumok hordozó anyaga: laktóz

Tárolása: +4°C vagy alacsonyabb
Kapható kiszerelés:
Kapszulázva 10 liter tejhez/kapszula: 5,10,20,100 db
YB ömlesztett kiszerelésben: 500, 1000 liter tejhez