Panni sajt
Sajtos bolt

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Szilvia Szia Panni!Most próbáltam először Edammer-t készíteni ,és igaz nem szerepelt a receptedben,de reflexből tettem bele lizozimet.Nagy hiba volt?
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Szilvi! Nem, az egy ömlesztett sajt, ez inkább a bolti vajkrémekre hasonlít.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Anita! Igen, melegben mindig tovább savanyodik. Egy-két kockát tegyél mikroba, ha szépen megolvad, akkor nyújthatod az egészet.
2011/01/09 - 17:20 Szilvia Szia Panni! Ez a krémsajt ami az oldalon található hasonló a tömlős sajtókhoz? ( camping?) Üdv: Szilvi
2011/01/09 - 17:20 M.Anita Kedves Panni!Parenyica készítésnél ha első nap picit hidegebb volt a helységben de utána melegebb helyre tettem a sajtot meg fog még savanyodni?
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Dia! Sófürdő után szikkasztod 2-3 napot, majd 1 kg sajtot 3-4 napig kell áztatni száraz borban. Utána minden ugyanaz.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Hajni! Chy-max-nak gyártástól számítva 1 év. Mindig friss van, úgyhogy 10-12 hónap.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Kata! Melyik kultúrával készült? A yobiotik gyúrt, puha, szaftos tésztát eredményez. Vágd kicsit nagyobbra az alvadékot.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Edina! A túróhoz a yobiotik mezoil starter a legjobb. Kellemes, harmonikus, telt ízű túró készül belőle. 10 liter tej, 1 kapszula mezofil.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Edina! Lehet, hogy a készítés során szárad ki, mert pl. túlpréseled, vagy az érlelésnél nincs elég pára. Fokozatosan kell a súlyt növelni, pára 80-85%.
2011/01/09 - 17:20 Bencze Dia Szia!V. Borban érlelt trappistànál, kell meleg érlelés vagy sófürdő után egyből bor? Hány hétig ússzon és hány fokos legyen? Van olyan fajta amit ajánlanál? Kös
2011/01/09 - 17:20 Hajni Szia Panni! Szeretném megkérdezni,hogy a CHY-MAX PLUS tejoltónak mikor jár le a szavatossága? Köszönöm:Hajni
2011/01/09 - 17:20 Kata Kedves Panni! Készítettem parenyica sajtot. De kicsit keménynek,rágósnak találom a tésztáját. Mitől lehet? Köszönöm a válaszod előre is!
2011/01/09 - 17:20 B.Edina Szia Panni, túró készítéséhez (kis mennyiség, otthonra) melyik mezofilkultúra vásárlását ajánlod?
2011/01/09 - 17:20 D. Edina Szia Panni!Mi lehet az oka annak, ha a trappista sajtom kicsit kemény/száraz lesz? Mit csináljak másképp? Köszönöm szépen előre is! E.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Norbert! Biatorbágyon van, a Csillag utcában.
2011/01/09 - 17:20 Kocsis Norbert Szia Panni! Az egynapos sajtsuli helyileg hol szokott lenni? Köszönöm
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Dia! Igen, mindig minden baktériumot, oltót, pasztör után mikor visszahűtőtted, akkor szabad csak beletenni a tejbe.
2011/01/09 - 17:20 Bencze Dia Az a pásztor, kíméletes pasztör
2011/01/09 - 17:20 Bencze Dia Panni! Fűszeres gomolyánál, kíméletes pásztor után ajánlott a mezofil használatát vagy egyből oltsam csak? Köszönőm szépen

Oldalak