2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Zotyi Szerinted ezt a kefir kulturát vegyem meg?
2011/01/09 - 17:20 Zotyi Szia Panni! Tejfölt szerenék késziteni. Az itteni recept 3-5 liter tejhez 1 kapszula kefir kultúrát ir, itt meg 10 liter tejhez lehet kapni kefir kapszulát.
2011/01/09 - 17:20 vasko0077 Bocsánat Panni
2011/01/09 - 17:20 vasko0077 Szia Panka. Kivancsi voltam mi lesz a joghurtból hagytam a hűtöben igy 1 hét után kezdet el szépen ösze állni. Lassaban dolgozot a kultura, úgy nez ki.
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Megérkeztek a tejoltók. :)
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Vasko0077! A joghurtnak van egy természetes, enyhe nyúlósága. Ezen a lecsepegtetés segít. Ha utólag nyálkásodik, akkor az utófertőzés.
2011/01/09 - 17:20 vasko0077 Szia Panni! Érdeklődnék hogy a joghurt és a kefír mitől tud nyálkásódni. Hőkezelés leírás szerint meg volt, tiszta eszközökkel dolgoztam. Kultúra leírás alapján
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Robi! 5-6 lite tejrből lesz 1 kg sajt.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Emese! Alkalmas a parenyica savója is, de csak az első leszedés azonnal kifőzve. Külömben, nagyon gyorsan savanyodik.
2011/01/09 - 17:20 Juhász Róbert Szia! Tudnàl segiteni, hogy ebből a 10 liter bivalytejből hàny kg mozzarella tud kèszülni? Gondolkodom hogy èn is belevàgok ...köszi
2011/01/09 - 17:20 Emese Sziasztok! Parenyicát készítettem a múltkor. A visszamaradt savója alkalmas ordakészítéshez? Megpróbáltam, de csak nagyon apró szemű csapadék vált ki.
2011/01/09 - 17:20 Kis Adrienn Köszönöm
2011/01/09 - 17:20 Boldog Sajtkészítő Kedves Panni! Köszönöm a múltkori telefonos segítséget !
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Kedves Erika! A folyékony füst ajánlott felhasználását a segédanyagok/folyékony füst terméknél olvasd el légyszíves.
2011/01/09 - 17:20 Lesovics Erika Szia Panni rendeltem fustolt olajat toled ezzel be kell kenni vagy aztatni kell a sajtot?
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Zsombi! Szeretem a lelkes gyerekeket, úgyhogy igen. Szeretettel várlak!
2011/01/09 - 17:20 Zsombi Szia Panni! A Sajt suli tanfolyamra gyerekek is jelentkezhetnek mert 13 éves vagypk és szeretnék jelentkezni
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia László! Szikkasztás mehet szobahőn, 20-22°C-on. Pára jó lenne 70-80%, de nem vészes ha kicsit kevesebb.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Csilliks! Biaria Kft.
2011/01/09 - 17:20 Martina Üdvözlöm! Szeretnék a tejérzékeny-vegán barátnőmnek sajtkészítő termékeket venni. Kérdésem az, hogy a növényi tejoltón kívül mit ajànl?És mennyi ideig áll el?

Oldalak