2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Ákos! Ezt nehéz így megmondani! A savó savasságától is függ.
2011/01/09 - 17:20 Ákos7107 Szia Panni! Mindig ugyanonnan veszem a tejet de az orda sajtom csak minden harmadikra sikerül. Pedig hőmérőzöm, kimérem mindig. Mit rontok el? Köszi! Ákos
2011/01/09 - 17:20 Margit. Kedves Panni! Rendeltünk tőled már keverék sajtkulturát de most nem látom a kulturák között: parmezán, camember és Trapista mind 500 l tehez .
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Laci! Szerintem a hőmérséklet. Lehet, hogy mire kitöltésre kerül, már a vége meghűl. Melegítsd elő az üvegeket, és 50°C-on kezdd tölteni a joghurtot.
2011/01/09 - 17:20 Vörös Laci Kedves Panni! Mi lehet az oka, hogy a joghurtom, amit ki szoktam porciózni kis fél literes üvegekbe, nem mindegyik aludt meg rendesen?
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Cichlid! Kb. 2 óráig bírja szobahőmérsékleten a felvágott sajt, addig meg ki lehet nyújtani kényelmesen 3-4 kg parenyicát.
2011/01/09 - 17:20 cichlid Sziasztok, ha parenyicát készítek és nagyobb mennyiségű,3-4 kg alapsajtot dolgozunk fel, akkor nem savanyodik túl az alaptészta amíg csinájuk a kis sajtokat?
2011/01/09 - 17:20 Hardtke Monika Hallo Panni, der kleine Brie ist rutschig und riecht nicht gut.
2011/01/09 - 17:20 Monika Hardtke Hallo Panni, meine kleinen Bries werden nicht trocken. Sie werden schmierig und riechen eigenartig, Wo liegt der Fehler? Gruß Monika
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Bori! 1 liter tejszín 25 fokon, 0,5 ml oltó. Fél nap alvasztás, majd jól át kell keverni, és utána 6 fok alatt, 6 óra érlelés. :)
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Dani! Elég 3-4 nap is, az a lényeg, hogy teljesen megszáradjon, és utána mehet rá a viasz. Igen, 20-22 fokban.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Lejla! Ez így nehéz kérdés! Sok idő a 3-4 hét, és ha együtt van más élelmiszerrel, átveheti annak illatát. Légmentes dobozba kellene tenni.
2011/01/09 - 17:20 czakobori Kedves Panni! Mascarponet hogyan tudok kesziteni? Koszonom!
2011/01/09 - 17:20 Dani Szia! Az edami sajt receptnél utolsó lépésnél az van írva hogy szikkasztani kell 5-6napig.. szobahőmérsékleten? vagy már azt is 12fokon? Köszi,üdv. Dani
2011/01/09 - 17:20 angyal.leila Tartottam. 2-3 naponta forgattam. Lehetséges, h átvette a savanyuság ízét/szagát? Köszönöm. Lejla
2011/01/09 - 17:20 angyal.leila Kedves Panni!Arra lennék kíváncsi,hogy miért lehet savanyú íze a trapista sajtomnak? Fekete bevonót kapott, 1 hónapig érleltem hűtőben. S.papírba csomagolva
2011/01/09 - 17:20 Zsolt szia Veronika! a kefir keverék tartalmazza a kefirgombákat, és a tejsav baktériumokat. "Joghurt és kefir kultúrák" -nál találod
2011/01/09 - 17:20 Baki Veronika Szia! Kefír gomba után érdeklődnék! Köszi
2011/01/09 - 17:20 Zsolt szia Antalga! Kiraktam a főoldalra a gomolyatúró receptjét.
2011/01/09 - 17:20 Antalga Szia, a túlsavanyodott parenyica alapból készített gomolyatúró receptjére vagyok kíváncsi. Mennyisó, légmentesen, hol, és meddig tárolható?

Oldalak