2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Alexandra De állagban az agavés édesítés és természetes növényi sűrítők ellenére sem. Mit lehetne még megpróbálni? A tasakos kultúra jobban működhet növényi tejjel?
2011/01/09 - 17:20 Alexandra Viszont sajnos a joghurt kultúra esetén többszöri próbálkozásra sem sikerült teljesen. Ízben már többször is sikerült nagyon kellemes erdményt elérni,
2011/01/09 - 17:20 Alexandra Kedves Panni! A vegital.hu-s receptek az ott kapható fementálókra vannak írva. A kefirkúltura a legelső próbálkozásom óta tökéletesen működik növényi tejjel.
2011/01/09 - 17:20 Archer Kedves Panni A sajtok egyenletes érleléséhez arra gondoltam hogy vennék egy kisebb borhűtőt. Szerinted ez működhet? Nem lesz így túl száraz vagy hűtő ízű?
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Györgyi! Igen, működnek növényi tejjel is a kultúráink. Recepteket a vegital.hu oldalon találsz.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Tamara! Igen, jól látod! A receptjeink 10 liter tejre vannak írva. Így ha többet készítesz, akkor a mennyiségeket szorozni kell.
2011/01/09 - 17:20 Györgyi Kedves Panni! Növényi tejből lehet készíteni jogjurtot, kefirt vagy sajtot ezekkel a kultúrákkal? Köszönöm.
2011/01/09 - 17:20 Tamara Kedves Panni! Edami sajt késuítésénél 1-2 liter savó félretételét írod. Gondolom 10 liter tejre értve. Azaz, ha 100 l van fent akkor 10-20. Ugye? köszönöm. Tam
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Opris Zoltánné! Trappista sajtot nem érdemes 2 l tejből készíteni. Egy pici kiszáradt valami lesz. Legalább 10l tej kell hozzá, az is csak 1kg sajt lesz
2011/01/09 - 17:20 Opris Zoltánné Kedves Panni! Eddig citromsav. készítettem sajtot. Szeretnék sajtkultúrával trappista sajtot, 2 l tejből, egy kapsz. 10 l -re való. Milyen megoldás lehetséges?
2011/01/09 - 17:20 Szilvi Kedves Judit! Így nehéz azonosítani a rendelésedet, írj nekünk kérlek a rendeles@hazisajtkeszites.hu címre! köszi Szilvi
2011/01/09 - 17:20 Judit Sziasztok!Sajnos nem tudok keresni az üzenetek között. Leírnátok, hogyan kell lágysajtot készíteni? Köszönöm
2011/01/09 - 17:20 Judit Szia Panni! Rendeltem Joghurt kultúrát, de jön még valami 9500 Ft-ért. Mást nem akartam rendelni, de lehet, hogy mellé ütöttem, visszaküldhetem? Nem látom a r.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Gábor! A kelesztés alatt nem nő meg, 2-3 buborék keletkezik a tészta tetején. A tészta növekedés a sütés alatt történik
2011/01/09 - 17:20 Zsófi Sziasztok!Kvasz receptet kaphatnék?Köszönöm.
2011/01/09 - 17:20 Gábor Kedves Panni, dagasztás, majd meleg- hideg kelesztés után a tészta állaga és térfogata nem változott. Mit ronthattam el?
2011/01/09 - 17:20 Reinhard Kedves Panni, nagyon szépen köszönöm! Következik a jelentkezésem! :-) SZép napot!
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Reinhard! Igen, persze! Bármelyik tanfolyamra várlak szeretettel! Elég csak regisztrálni, a megjegyzésbe kell odaírni, hogy ajándékutalvány.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Márk! Én 1,5x-s, 2x-s adagot készítettem már, 10-15 perccel sütöttem tovább a kenyeret. A sült kenyér maghőmérséklete 95-98°C között van.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Anna! Igen, a pára nagyon fontos! Ha nincs pára, nagyon jól lehet használnia sajtbevonó viaszt is.

Oldalak