Panni sajt
Sajtos bolt

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Bencze Dia Drága Panni! Új camembert receptnél mennyi ideig ajánlod a sófürdőt( 10dkg-os formákba rakom) súllyozni abszolút nem kell igaz?Örök köszönet!
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Edina! Lehet a tej is, de inkább, hogy hideg van, és visszahűl kicsit a joghurt a termizálás alatt.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Zoltán! Nem tudom. A NÉBIH-nél kell érdeklődni, ők tudnak segíteni.
2011/01/09 - 17:20 Edina Szia Panni!A joghurtom mostanában folyós, híg&nyálkás(régóta készítek j-ot).Lehetseges,hogy a tej minősége rontja el a joghurtot (fölözés, vizezés)? Köszönöm!E.
2011/01/09 - 17:20 Csata Zoltán Szia Panni!Esetleg tudod e,hogy hol érhető el a neten egy tejfeldolgozó műhely feltételeinek leírása(hivatalos működés)?
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Benjámin! A savó hamar savanyodik, 3-4 nap (hűtőben). Fagyasztva viszont sokáig eltartható, és kiolvasztva jól használható.
2011/01/09 - 17:20 Benjámin Szia Panni! Azzal a kérdéssel fordulnék hozzád, meddig tudom tárolni a sajtkészítésből fennmaradt savót, és milyen hőmérsékleten?
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Fanni! A három napos tanfolyam, csütörtök-péntek-szombat, az egy naposak pedig mindig keddek.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Kedves Ildi! A recept fülnél minden adagolást megtalálsz. Minden sajttípusnál más az oltó mennyiség, °C, és az idő is.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Anita! Szerintem nem sok, de nem vagyok jó növényi tejfölben. Kérdezd a Vegitalosokat, ebben ők jártasak.
2011/01/09 - 17:20 Szabó Fanni Szia Szombaton és Vasárnapon nem tartasz tanfolyamot?
2011/01/09 - 17:20 Ildi Kedves Panni!Joghurt és sajt készítőgép haszn.utas. szerint sajtkészítéshez petit suisse sajt és 2csepp tejoltó kell.Milyenre lenne szükség?
2011/01/09 - 17:20 Anita Kedves Panni! 1 liter növényi tejszínt 1 db krémsajt kapszulával tettem be a fermentáló gépembe, hogy tejfölt készítsek. Sok az 1 kapszula, kuka lesz belőle?
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Ivett! Nincsen tejmentes tanfolyamunk. Teljesen más terület, nincs meg hozzá a tudásom. Ezért nem is tervezem.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Marika! Minden tanfolyamunk Biatorbágyon van, Csillag utca 8-ban.
2011/01/09 - 17:20 Bodnár Ivett T. Címzett! Létezik olyan tanfolyam, ami kifejezetten tejmentes sajt készítésére vonatkozik? Ha nincs, esetleg terveznek ilyet?
2011/01/09 - 17:20 Szabó Józsefné T.Címzett! Kérdésem, helyileg hol tartják a március 05.-ei tanfolyamot? Köszönöm, üdvözlettel: Szabóné Marika
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Boltunk január 7-én hétfőn nyit.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves István! Valószínűleg, túlsavanyodott az alvadék. És még az is fontos, hogy a kendő alaposan be legyen vizezve.
2011/01/09 - 17:20 István76 Kedves Panni! Comte sajt préselése után nem jött le a formavart sajtkendő a sajtról. Szétszakadt a sajt. Hol hibáztam?

Oldalak