2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Liliána Kedves Panni! A kovászos parasztkenyerem nagyon lapos maradt pedig 1 kg liszthez 2 kanál kovászt tettem. 18 ó. meleg +8 ó. hideg kelesztéssel. Mi ronthattam el?
2011/01/09 - 17:20 Anna Kedves Panni, a fermentáló baktérium keverékről szeretném kérdezni, hogy vegán étrendbe beilleszthető?
2011/01/09 - 17:20 Marika Kedves Panni! Miután becsomagoltam alufóliába a camembertet (3 hét érlelés után) hűtőben meddig áll el? Köszönöm!
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Gergő! A penészes sajtoknál mindig jó a pára, de mivel a sózás alatt, a sajt még nem tud kiszáradni, ezért nem olyan kritikus a páratartalom.
2011/01/09 - 17:20 Gergő Kedves Panni! Kékpenészes sajt készítésénél a sózás több napos periódusa alatt is kell a magas páratartam a szobahőmérsékleten?
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Péter! Hűtőre szerelhető termosztáttal. https://hazisajtkeszites.hu/sajtbolt/homerseklet-szabalyzo-hutes-vagy-futes-termosztat
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Kedves Juli! A rózsaszínes-fehéres tónus hibátlan. Az összeállt, rozsdabarna színű már inaktív általában.
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Kedves Tünde! Leginkább a natur joghurt 12 adagos, a mezofil starter, és a zöldség savanyító.
2011/01/09 - 17:20 Tünde Kedves Panni! Tej intolerancia miatt, növényi helyettesítőket ( növényi joghurt, tejföl, sajt) szeretnék készíteni. Tudsz abban segíteni, melyik kultúra lehet
2011/01/09 - 17:20 Juli Kedves Panni! múlt héten kaptam meg a mezofil kultúrát és rózsaszínes fehér a por (kapszulában); ez a szín normális? Köszönöm!
2011/01/09 - 17:20 Péter Szia Panni! Hogyan lehet házilag megoldani a 15 °C fokos érlelési hőmérsékletet? Télen még rendben van, de pl. augusztusban?
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Liliána! 600 gr liszthez kell 1 mérőkanál kovászkultúra. 1 kg liszthez, két kanál kultúra bőven elég.
2011/01/09 - 17:20 Rácz-Mata Liliána Kedves Panni! Érdeklődni szeretnék, hogy a kenyérkovász kultúrából mennyi szükséges 1 kg liszthez? 2 merőkanállal elegendő vagy inkább 2.5 merőkanál legyen?
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Ildi! Ha levágod a kérgét, a többi jó lehet! De az a valószínűbb, hogy a száradás miatt sárgás, ami pedig fogyasztható.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Feri! Nincsen nekem, de én kipróbálnám úgy, hogy a tejbe teszem és úgy, hogy az alvadékhoz teszem. Biztos mindkettő finom.
2011/01/09 - 17:20 Ildi Kedves Panni! Köszönöm a válaszodat. Amennyiben penész kapta el, akkor csak vágjam le a sárga részt és ehető a többi? Vagy honnan tudom, hogy penészes?
2011/01/09 - 17:20 Feri9151 Szia Panni. Esetleg lenne pesztós sajt recepted ? Ha igen el tudnád küldeni email, ben ? Most kóstoltam 1 et és isteni :) szeretnék csinálni. Köszi.
2011/01/09 - 17:20 Panni Drága Ildi! Lehet a száradástól sárguló, vagy valami penész elkapta. Így nehéz ezt megmondani.
2011/01/09 - 17:20 Ildi Kedves Panni!A keddi tanfolyamon voltam és olyan kérdésem lenne,hogy a gomolya sajt az első napját éli a sófürdő után,az egyik oldala picit sárga lett.Mitől van
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Dóra! A sózási idő alatt.

Oldalak