Panni sajt
Sajtos bolt

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Andrea! Általában 1 év, de mindig rajta van az aktuális dátum. Yobiotik natur joghurtot ajánlom, növényihez is az 1 literes kiszerelést.
2011/01/09 - 17:20 Andrea Szia Panni, a joghurtkultúra mennyi ideig tárolható, illetve mennyi ideig áll el? Mandulatejböl szeretnék joghurtot, melyiket ajánlod? köszönöm Andrea
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Kamanda! A joghurt kultúráink alkalmas növényi tejből készült joghurthoz is.A növényi tejet megfermentálja, de nem sűríti be, az még külön kell agar-agar
2011/01/09 - 17:20 kamanda Kedves Panni! Kis tündérem 2,5 éves és kiderült tej- és tojásallergiája van. Van e tapsztalta,,hogy esetleg rizstejből hogyan készíthetnék joghurtot? Köszönöm!
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Tibor! Igen! Minden baktériumnak fontos a hőfok! Ha visszahűl, nem tud működni. A yobiotik gyúrtsajtnál a savanyodáshoz 36-38°C kell!
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Ákos! Kemény, kanalazható joghurtnak kellene lennie. A hőntartásra kell nagyon figyelni! Ha ott kihűl a 46°C a 3,5-4 óra alatt, akkor nyúlós lesz az állaga
2011/01/09 - 17:20 Tibor Kedves Panni! Új Yobiotik gyúrt sajtkultúrával készítettem parenyicát, de nem savanyodott meg, szíjas lett. A hideg helyiség lehetett az oka?Köszönöm válaszodat
2011/01/09 - 17:20 Akos Milyen állagú kell hogy legyen a joghurt? Amit sikerült csinálnom az ilyen folyékony nyúlós tej...
2011/01/09 - 17:20 Pók Marianna Köszönöm szépen!!
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Marianna! A penészesedés egy termésetes dolog, ezért kell az érlelés alatt kezelni a sajtot. Mindennap forgatni, sós oldattal törölgetni kell.
2011/01/09 - 17:20 Pók Marianna Kedves Panni! Trappista sajtot szerettem volna készíteni, meg is történt a recepted alapján, mindent betartva, és ma vettem észre, hogy elkezdtek penészedni,
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Laci! Melyik joghurt kultúrával dolgozol? Hány fokon tartod 5 órát?
2011/01/09 - 17:20 laci szia zsolt!ha 5orát hagyom akkor is savanyúbb mint kellene
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Szia Laci! Ha rövidebb ideig érleled, kevésbé lesz savanyú. (az érlelőd hőfokát is ellenőrizni kéne, hogy igazodik-e a kultúra fajtájához?
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Szia tpeter! Nem elég érett az alap sajt, amiből nyújtanál. További érlelés szükséges. (a hideg idő lehet az oka)
2011/01/09 - 17:20 tpeter14 Kedves Panni, a ,,gyors" parenyicával van gondom, nem mindig áll össze gyúrhatóvá, darabolódik, nem nyújtható. Mi lehet az oka?
2011/01/09 - 17:20 Novoth Viki Köszi a választ.Gondolom a folyékony füstre is ez vonatkozik!
2011/01/09 - 17:20 laci szia panni.joghurtos kérdésem lenne.másfél loter tejból szoktam joghurtot csinálni de kicsit savanyunak találom.joghurtkészítöben van igy höntartás oké.állag jo
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Kata! Minden kultúránk, csak baktériumot és növényi rostot tartalmaz. A kapszula tartalma, mind vegán!
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Viki! Nem lesz baja az enzimnek ha fagyasztják, de sima hűtőben is hosszan eláll. Az aktivitása csökkenhet, de az sem rögtön lejárat után.

Oldalak