Panni sajt
Sajtos bolt

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Csillag Mi a hiba ha a joghurt nyúlos lesz??? Min kell változtatni??
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Tünde! Elnézést a kellemetlenségért! Nagyon régi rendelés, ezért kavarodtunk el egy kicsit. Ma feladjuk, honapra ott lesz
2011/01/09 - 17:20 Dérer Tünde Április 4-én átutaltam a rendelés összegét, de a terméket még nem kaptam meg.
2011/01/09 - 17:20 Horváthné Anikó már az Őrségből beköszönöm Hozzátok! Mentem volna, de épp csütörtökön értem volna rá. Akkor vagyok fent Budapesten. Azóta is követlek és itthon sajtozom. Puszi
2011/01/09 - 17:20 Gergely Kedves Panni! Köszönöm szépen a válaszát. Körülbelül mikorra várható a túrózsák? Mindenképp szeretnék rendelni, hiszen megkönnyítené a tej szűrését.
2011/01/09 - 17:20 Kinga Köszönöm kedves Panni.:-):-)
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Kinga! Egy kicsit tovább kell hagyni a savót savanyodni, és az is fontos, hogy a sajt ne lógjon ki a léből.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Gergely! Igen! Nem sokára lesz túrózsákunk, az még jobban használható ilyenekhez is.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Katalinka! Tartós tejből nem igazán lehet semmit készíteni. Ha aludttejnek tűnik, meg lehet próbálni túrónak kimelegíteni, de nincs sok bizodalmam benne.
2011/01/09 - 17:20 Andi Szia Panni! Köszönöm szépen::)))
2011/01/09 - 17:20 Kinga Üdvözlöm! Megcsináltam a halloumi sajtot a recept szerint. Nagyon jó lett. Beletettem a 8% sólébe és csúszós nyálkás lett a felülete. Mit rontottam el?
2011/01/09 - 17:20 Gergely Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy a sajtruha használható-e házilag készített növényi tej szűrésére. Válaszukat előre is köszönöm.
2011/01/09 - 17:20 Katalinka Több mint egy karton tartós tejünk megsavanyodott :( Megaludt... Lehet ezzel valamit kezdeni vagy kuka? 2,8%-os Magyar tej van a dobozában írva.
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Megérkeztek a gouda formák. A sajtformák/gouda formák alatt találod.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Andi! Igen, házilag a vízfürdő a legjobb módszer a tej hűtésére.
2011/01/09 - 17:20 Andi Kedves Panni! Hogyan tudom itthoni körülmények között a 65 fokos tejet gyorsan lehűteni? Elég, ha hideg vízbe állítom az edényt? köszönöm:)))
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Fixa Idea! Elnézést, elírás lehet. 10 liter tej, 1 kapszula ementáli kultúra. Ez a helyes adagolás.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Kati! Általában, 10 liter tejből lesz 1 kg sajt.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Csilla! Túlsavanyodott sajttészta. Vagy a tej, vagy valamelyik folyamat nem megfelelő. Esetleg lehet az alvadékot is mosni, az is lágyítja a savakat.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Árpád! Ha préselés alatt puffad a sajt, akkor az colis fertőzés. Ez nem jó sajt! Mindent érdemes ilyenkor átfertőtleníteni.

Oldalak