Panni sajt
Sajtos bolt

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Anita Kedves Panni! Érdeklődnék, hogy feta sajtnál lehetne hejettesíteni valamivel a feta kúltúrát? Gondolok itt pl sti, vagy chn22 re.Megfelelőállagú sajtot kapok m
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Ramona! Érlelted a sajtot? 2-3 napig minden sajt nyikorgós, rágós.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Natália! Igen! Készíthető Yobiotik gyúrtsajt kultúrával és STI-12-vel is.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Réka! Ez a gyártás szám, a nevét keresd a címkén. Úgy könnyebb lesz beazonosítani.
2011/01/09 - 17:20 Ramona Kedves Panni! Kecske tejböl készitem a sajtot, de ràgos maradt... Kàlcium-kloridot is adtam hozzà de nem segitett. Mit nem csinàlom jol? Köszönöm
2011/01/09 - 17:20 Natália Kedves Panni! A Burrato receptet néztem. Pasta Filata kutúrát ír a recept, ilyet a készletben sajnos nem találtam. Adhatok hozzá Yobiotik gyúrt sajt kultúrát? K
2011/01/09 - 17:20 Peer Réka Kedves Panni! Kérdezni szeretném, hogy a P0524 tejoltó enzimet nem találom a honlapon. Nincs jelenleg? Köszönöm szépen előre is! Réka
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Szotyi! Az erőkar hosszából lehet kiszámolni. A miénk 40x présnyomással présel. (1 kg súly=40 kg présnyomás)
2011/01/09 - 17:20 Szotyi Kedves Panni! A nálatok kapható kétkarú présnél honnan lehet tudni, hogy éppen milyen nyomást fejtek ki? A pérelős cikk képlete alkalmazható?
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Virág! Transzparens zselatin kapszulába csomagoljuk a baktériumokat.
2011/01/09 - 17:20 Panni Ha nem megfelelő a hőntartás, vagy ha nam elég friss a tej.
2011/01/09 - 17:20 Poór Emese Szia Panni! Sajnos szeptembertől nem lesz, aki fejni tudná a kecskémet. Szeretném tudni, hogy lehet leapasztani addigra a tejét.Köszönöm! Emese
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Zsuzsa! A folpak önmagában nem jó csomagoló! Nem tud szellőzni a sajt, így könnyen befülled, bepenészesedik. Csomagold zsírpapír+folpakba. :)
2011/01/09 - 17:20 Kassai Nóra Virág Érdeklődni szeretnék, hogy a kapszula, amit használtok miből készült? Köszönöm!
2011/01/09 - 17:20 Viki Kérdezni szeretném, hogy nyúlós lett a joghurtom, mi lehet az oka? Köszönettel: Viki
2011/01/09 - 17:20 Murzsa Zsuzsi Szia Panni a kèrdèsem az lenne hogy a sajtom 3-4 hèt eltelttèvel meglett vágva majd becsomagolva folpakkal hüttöbe tettem ès egy idöután elkezdett penèszesedni.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Anita! Attól nem lehet baja. A kultúra ha tönkre megy, max. nem csinál semmit. Ez inkább tej. A meleg miatt, érdemes pasztörizálni. 63-65°C, 30 perc.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Miklós! Termelői piacon.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Ferenc! Ebben nem tudok segíteni.
2011/01/09 - 17:20 Anita Kedves Panni!Trappista sajtom szivacsos állagú lett. A kultúra későn került hűtőbe, napokig a postán maradt.Az lehetett a probléma vagy a tej minősége?

Oldalak