Panni sajt
Sajtos bolt

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Magdi! A tudástár / sajtkészítés / tejalvadás menüpont alatt megtalálod a lehetséges hibákat.
2011/01/09 - 17:20 Magdi Szia Panni! Igen az oltó a hűtőben van,a tej nem lett forralva.Két év alatt még sohasem jártam így.A frissen fejt tejjel sem csinált semmit.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Mihály! 2 cm széles a sajtív, és 2 méter hosszú.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Drága Józsi! Várlak sok szeretettel, és a szép kávét is! :)
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Magdi! Az oltó hűtőben volt? A tej nem lett forralva? Én most készítettem sajtot a hétvégén, és jól működött. Inkább, tej hiba lehet.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Drága Dia! Igen, lehet. Ha nincs elég pára, jobb a füstöltnek is a bevonó. Különben minden ua. :)
2011/01/09 - 17:20 Nagy Mihály Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni hogy a sajttív milyen széles válaszotokat előre is köszönöm üdv Nagy Mihály
2011/01/09 - 17:20 Barista Józsi Szia Panni!Köszönöm a tanácsot.Jövő tavasszal ha lesz még jelentkeznék a haladó tanfolyamra.A kávét én készítem :))
2011/01/09 - 17:20 Magdi szeptemberben vásároltam tejoltót.két alkalommal nagyon jó sajtot tudtam csinálni.Most 3x egymás után nem sikerült,nem aludt meg egyáltalán a tej.frissen fejtt
2011/01/09 - 17:20 Bencze Dia Drága Panni! Füstölt trappistát is lehet bevonozni és úgy érlelni?pára és fok ugyanannyi,mint a simánál?
2011/01/09 - 17:20 Panni Sziasztok! Igen, lehet kefírt is készíteni. És lehet sajtot is, csak szárazabb lesz.
2011/01/09 - 17:20 Csilla és Tomi Szia Panni! Sovány (szeparált) tejből a joghurton és krémsajton kívül mit lehet készíteni? Esetleg kefírt?
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Józsi! Kevesebb citromsavat kell beletenni a savóba. Ha túl sok a sav, szétesik a fehérjepehely.
2011/01/09 - 17:20 Barista Józsi Szia Panni!Eddig sikerült az összes sajtom amit csináltam (feta ,krémsajt,joghurt,paranyica)de a savóból az orda nem sikerül csak nagyon apró pelyhek lesznek .
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Gábor! Tégelyek mi a Metró áruházban szoktunk vásárolni.
2011/01/09 - 17:20 Panni Sziasztok! 2 kg-os trappista sajtot, inkább 5-6 hétig érleljétek. 3 hetesen még nagyon "nyers" lesz.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Gyula! 20 dkg só, 20%-os sófürdő. Elnézést, javítottam. :)
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Csilla! Minden tanfolyam Biatorbágyon van, a Csillag utca 8-ban.
2011/01/09 - 17:20 Gábor Szia! Honnan tudnék edényeket, tégelyeket vásárolni tejfölhöz krémsajthoz?
2011/01/09 - 17:20 Csilla és Tomi Szia! A trappistának sajtkg-onként 3-4 hét az érési ideje vagy 2 kg-osat is megkezdhetünk 3 hét érlelés után?

Oldalak