Panni sajt
Sajtos bolt

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Orbánné Bozai Andrea Szia Panni! Két kérdésem lenne pasztörizált tejből is lehet-e colis a sajt és hány fokon lehet max csepegtetni a sajtot ?
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Szia Csilla! A fagyasztást igénylő kultúrákra is 10 nap szállítási garanciát ad a gyártója. EPS thermo dobozzal külön védjük a szállítás idejére.
2011/01/09 - 17:20 Csilla Kedves Panni! Érdeklődnék hogy a fagyasztást igénylő kultúrák egész nap a forró kocsiban vannak a futárnál. Felhasználhatóak maradnak?
2011/01/09 - 17:20 Dia Kedves Panni! Mezofil kúltúrával oltott tej mennyi idő alatt alszik meg, ha túrót szeretnék készíteni? köszönöm a válaszod!
2011/01/09 - 17:20 Varga Zoltán Imrene Sziasztok. Le írna nekem valaki hogy hogyan kell fel hasznalni a tejolto anyagot? Esetleg mikor kell bele tenni a tejbe.?
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Fanni! 1-2 nap és elmúlik.
2011/01/09 - 17:20 farkasmentos Közben ráleltem email címre.Engedelmével írok egy pár sort. Válaszát köszönöm Imre
2011/01/09 - 17:20 farkasmentos Kedves Panni. Lenne néhány kérdésem sajtkészítéssel kapcsolatban. Nem tudok "rendes" sajtot csinálni. Adna egy email címet,hogy hosszabban le tudjam írni ? Imre
2011/01/09 - 17:20 Bencze Dia Drága Panni! Minden nap lesem,hátha írtál szuper krémtúró receptet! Ne felejtsd kérlek ;) Köszönettel! :)
2011/01/09 - 17:20 Fanni Szia Panni, segíts kérlek! Gumis lett a paranyicám mi lehet az oka? :(
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Gábor! Attól függ, hogy melyik kultúráról van szó. Mindegyikre rá van írva a tárolása. Azt jó betartani. :)
2011/01/09 - 17:20 SGábor Szia Panni ha a kulturát nem fagyasztóban tárolom csak ahütőben akkor mennyi ideig örzi meg az aktivitását ?
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Szilvia! Az 1 literes joghurtnál a Mild és a Natur között nagyon kevés volt a külömbség, így a Mild gyártását megszüntettük. Maradt csak kapszulásban.
2011/01/09 - 17:20 Panni A sajtbevonó sokat segít a sajt érlelésében, de azért nem védi meg 100%-osan. A bevonóval is jó ha van 50-60% pára legalább.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Szotyi! Szerintem a savanyodással volt gond. Figyelni kell, hogy kezd nagyon melegedni az idő!
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Zsuzsi! Nagyon finom a trappista sajt kecsketejből is. Hajrá! :)
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Csilla! Pasztörözés után, csak a bekultúrázási, vagy beoltási hőmérsékletig kell visszahűteni. A hosszú idő miatt, ugyanaz a kiméletes pasztör is.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Dragon111! Szerintem a krémsajtnak kevés a 8 fok. Lehet, hogy megkeseredik.
2011/01/09 - 17:20 Szilvia Szia Panni! A Mild prémium joghurt pro- és prebiotikummal 1 liter tejhez kultúra mikor lesz kapható?
2011/01/09 - 17:20 Kedves Panni! Ha a sajtot bekenem sajtbevonóval, akkor nem fontos a levegő páratartalma az érlelés során?

Oldalak