2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Borbála! Igen, lehet.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves László! Hosszabb hőntartás kell az alvadás alatt. Nem 4 óra, hanem 5-6. A bolgár típusú joghurt, nem erősen savanyú, inkább aromás, ízes.
2011/01/09 - 17:20 Borbála Félkemény sajtok csomagja (trappista..) csomagod rendelni, lehet a csomagon változtani hogy a 2 kg-os forma helyett 2 db 25 dkg-os lenne benne? Köszönettel
2011/01/09 - 17:20 Vörös László Kedves Panni! Mi lehet az oka, hogy a joghurtom nem lett savanykás?
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Kedves Renáta! A növényi "sajtok" csak annyiban hasonlítanak a sajtokhoz, hogy ezek is fermentálhatóak sajtkultúrákkal. Az alap valamilyen növényi krém, massza.
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Kedves Ibolya! Az ár áfás, a rézüst beszerzés jelenleg bizonytalan.
2011/01/09 - 17:20 Magyar Renáta Kedves Panni! Szeretnék érdeklődni,hogy növényi sajtot is tudnék készíteni a recepted alapján? Sajnos tejfehérje érzékeny vagyok,de imádom a sajtokat!
2011/01/09 - 17:20 Fazakas Ibolya Jó napot kívánok! Szeretnénk rendelni egy 500 l- s vörösréz sajtüstöt. Kérdésem az lenne, hogy az ára tartalmazza-e az ÁFA- t. Tisztelettel,Ibolya Ibol
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Merci! A tasak visszazárható, de akár át is öntheted csavaros üvegbe. Az a lényeg, hogy mindig hűtőben tárold.
2011/01/09 - 17:20 Merci Kedves Panni! Hogyan tároljam a 12 adag joghurt/kefír kultúrát, ha mindig csak 1 liter kefírt/joghurtot készítek? Hűtőben, üvegben, abból mindig kimérve lehet?
2011/01/09 - 17:20 Szilvi Kedves Katalin! Tudunk küldeni csomagot, előre utalást követően.
2011/01/09 - 17:20 Sárosy Katalin Jó napot kívànok! Azt szeretném megkérdeznim hogy Erdélybe is lehetséges a postàzás? Válaszukat köszönöm! Tisztelettel, Katalin
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Csilla! 2-3 napot szikkadhat szobahőn, aztán mehet rá a viasz. Utána végig kell a magas pára, a 80-85%.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Adél! Én simán készítenék vele joghurtot. Ha végig hűtőben volt, ha nincs elszíneződve, összecsomósodva, akkor próbáld ki.
2011/01/09 - 17:20 Csilla Kedves Panni! Ha s sőfürdőből kijött az ementáli, száradhat szobahőmérsékleten? És az 1. szakaszban milyen páratartalom kell neki a 12-14 fokhoz? Köszönöm!
2011/01/09 - 17:20 Adél Kedves Panni, Azt szeretném kérdezni, hogy ha a joghurt kultúránk januárban lejárt, azt még esetleg fel lehet használni? Köszönettel, Adél
2011/01/09 - 17:20 Mogyorósiné Böbe Kedves Panni, szeretnék egy kis segítséget kérni, most vettem pecorino kultúrát, kecsketejből szeretném elkészíteni és receptet szeretnék kérni Kö kérni hozzá.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Éva! Pár nap türelmet szeretnék kérni, és feltöltöm a receptet.Köszönöm :)
2011/01/09 - 17:20 Oborzil Éva Kedves Panni, szeretnék egy kis segítséget kérni, most vettem pecorino kultúrát, juhtejhez szeretném használni és receptet szeretnék kérni hozzá. köszönöm:Éva
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Vedat! Nem kapható üzletünkben tej, csak sajtkészítő eszközök, alapanyagok.

Oldalak