Panni sajt
Sajtos bolt

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Dia! Sófürdő után, érled 22-23 fokba 7-8 napig. A meleg érlelés (is) segít a lyukak méretében.
2011/01/09 - 17:20 Bencze Dia Szia!mivel érem el,hogy a trappistaban szép,nagyobb lyukak legyenek?Sok apró lyukazatú a sajtom,izre,illatra tökéletes! Puszi Dia
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Kedves Orsolya! Küldünk az EU országaiba, és azon kívül is. GLS futárral, előre utalással. A rendelésnél válaszható az EU.
2011/01/09 - 17:20 Simek Orsolya Szia.külföldre is küldtök csomagot vagy csak belföldön?
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Edina! A mozzarella bivaly tejből készül, melynek 8% a zsírtartalma. Krémességét a magas zsírtartalomból kapja, a tehéntej is minél zsírosabb legyen.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Nikolett! Mindegyik tejoltónk jó az összes sajtkészítésre alkalmas tejhez. Mind ugyanazt a kazein típusú fehérjét tartalmazza.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Gabriella! Dolgozunk a termosz beszerzésén, nem könnyű feladat, de nem adjuk fel. Sajnos, nem tudom mikor lesz!
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Dragon111! '1 napot érdemes szellőztetni, nem 10 napot! Ha 1 nap alatt nem normalizálódott a füst és a sajt, 10 nap alatt sem fog.
2011/01/09 - 17:20 Mócsai Edina Kedves Panni! Az új gyúrtsajt Yobiotik kultúrával készitettem mozzarellát, frissen szálas és puha. Másnap reggelre belül kemény, nehezen vágható. Miért?
2011/01/09 - 17:20 arva.nikolett97 Kedves Panni! Ezek a tejoltók kecsketejhez is jók ilyen arányban mint ahogy a leírásban szerepelnek?
2011/01/09 - 17:20 Gabriella Kiss Kedves Panni! Érdeklődnék, hogy a kezdő joghurt és kefír-készítő csomag várhatóan mikor lesz újból elérhető?
2011/01/09 - 17:20 dragon111 Kedves Panni! A parenyica füstölés után szellőzést igényel kb 10 napot Ez alatt viszont eléggé kiszárad. Mit javasolsz, hogy szellőzzön is,meg puha is maradjon?
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Kedves Balázs! A rendeles@hazisajtkeszites.hu -ra írd meg légyszíves, hogy mi hiányzik. Pótoljuk, és elnézést!
2011/01/09 - 17:20 Ildocs köszönöm megérkezett a hiánypótlás
2011/01/09 - 17:20 Balázs Kedves Panni! Mai napon megérgezett a csomag amit rendeltem. Kicsit hiányos. Ilyenkor mi a teendő, vagy mik a lehetőségek?
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Zoli! Túlsavanyodás lehet a gond. Vagy a baktérium sok, vagy az idő. Ezeken próbálj változtani.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Tünde! A lágyabb sajtoknál lehet 1-2 fokkal alacsonyabb, és picit kevesebb oltó is. Kemény sajtok u.a. De ha mindent ugyanúgy készítesz, az sem baj.
2011/01/09 - 17:20 Zoli Kedves Panni! Mi lehet a probléma a sajttésztámmal, az állaga nem elég kemény, kisség grízes. 67 fokon pasztőrözök, majd 37 fokon kultúrázok, oltok!
2011/01/09 - 17:20 Ildocs köszönöm
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Kedves Ildocs, hétfőn pótoljuk a kimaradt sajtformákat. Kedden tudod átvenni.

Oldalak