2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Szilvi! Vagy a hőmérséklet nincs 86 C, vagy túl sok a citromsav. Próbáld meg kevesebbel!
2011/01/09 - 17:20 Tátrai Zsuzsa Szia, én borhűtőben érlelem a sajtjaimat és nagyon jók a tapasztalataim. A hőmérsékletet stabilan tudom tartani, a páratartalommal van gond.
2011/01/09 - 17:20 Szilvi Kedves Panni ! Érdeklődni szeretnék, hogy miért nem tudom kinyerni a zsendicét a savóból?
2011/01/09 - 17:20 Zoltán0222 Szia Mindenki.Valakinek van itt tapasztalata borhütőben érlelésről?
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Margó! Minden csomogaláson rajta van a tárolási hőmérséklet. +4°C vagy -18°C. És alaposan le kell zárni, hogy ne érje pára a kapszulát.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Zoltán! Mondjuk, igen! De sokkal több idő kell hozzá, mert csak nagyon lassan tud érni így a sajt.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Niki! Minden kultúránkban van minimális laktóz, ami 24 óra alatt le is bomlik. 1 kapszula/ 10 l tej / 0,1 gr laktóz.
2011/01/09 - 17:20 Margó Kedves Panni. Hogy kell tárolni a fel nem használt kultúrákat? Köszönöm :)
2011/01/09 - 17:20 Zoltán0222 Kedves Panni! Azt szeretném kérdezni hogy sajtviaszban hütöszekrényben is meg tud érni a sajtom vagy csak megfelelö érlelö helyiségben?
2011/01/09 - 17:20 Niki Kedves Panni! Mindegyik baktériumkultúrának laktóz a hordozója? Vagy van olyan, amiben nincsen laktóz? Köszönöm
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Krisztina! A tej megaludt? Telefonon szívesen segítek! 06204545857
2011/01/09 - 17:20 dr. Kalács Krisztina Kedves Zsolt! Mezofil kultúráztam a saját kecsketejet, majd 22 óra múlva fetettem melegíteni, de nem vált ki a savó.
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Szia Kriszta! Túró: tej megaltatása. Aludttej melegítése 46-50°C-ra. A végén óvatos keverés közben melegszik. Lecsöpögtetés.
2011/01/09 - 17:20 Kriszta Sziasztok! Az itt talált recep alapján jártam el, de harmadszor sem sikerült túrót készítenem. Mi az oka?
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Feri! Bolti tejből nem lehet sajtot készíteni, csak joghurtot és kefirt.
2011/01/09 - 17:20 Feri915 Szia Panni. Jelenleg nem tudok friss tehén tejet szerezni. Mi történne ha bolti teljes tejből (3,5%) készíteném el a perenyicát ?Lehetséges? Milyen lenne?
2011/01/09 - 17:20 Betti Yobiotik es tejolto ment bele, de nem aludt meg, pedig mar beletettem meg egy adag enzimet (2ora elteltevel)
2011/01/09 - 17:20 Betti Sziasztok, mitol lehet, h nem aludt meg a tejem? Parenyicat szerettem volna kesziteni az uj recept szerint, kovettem az utasitasokat, szepen tartotta a 38 fokot
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Szia Rita! Szinte minden növényi masszát befut a nemespenész. Legtöbbször kesu alapon szokták készíteni.
2011/01/09 - 17:20 Rita Sziasztok, növenyi sajt keszitheto a nalatok elerheto kulturakbol? Ha igen van esetleg recept otletetek? Novenyi camabert sajt keszitest most fogom kiprobalni

Oldalak