Panni sajt
Sajtos bolt

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Zsolt A folyékony lizozime enzimek készletkisöprő akcióban!
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Zsó, A sóoldat is lehet kevésbé tömény, és az idő is lehet rövidebb.
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Zsófi, A kálciumot a pasztör után (ha volt), a visszahűtött tejbe. A lényeg, hogy a tejoltó előtt legyen elkeverve a tejben.
2011/01/09 - 17:20 Zsó Szia! A sajtjaim az ízlésünknek kicsit mindig sósak.A só oldatot lehet kevédbé töményre csinálni,vagy csak a fürdőhosszt tudom csökkenteni?
2011/01/09 - 17:20 Zsófi A kálciumot melyik fázisban keverjük a tejbe?Köszi!
2011/01/09 - 17:20 Zsolt István, Jó lehet, de minden gyorsabban működik. Hamarabb savanyodik, hamarabb lesz kész, kevésbé lesz krémes.
2011/01/09 - 17:20 Holló István Olyan kérdésem lenne hogy készítem a krémsajtot és ha kicsit magasabb höfökon teszem bele az oltót akkor is jó lessz?
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Növényi tejekhez is használhatók a sajt és joghurt keverékek. Az oltóenzimek csak állati tejekkel működnek.
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Amíg éretlen a sajt, addig gumisabb, ruganyosabb. (az első héten leginkább)
2011/01/09 - 17:20 Regina Növényi tejekkel is működnek a kapszulák?
2011/01/09 - 17:20 Maráz Csaba Érdeklődnék hogy miért lesz ruggos a sajt nem olyan omlós mit rontok el válaszát előre is köszönöm.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Juzia! Igen, bármelyik jó hozzá, de a literesből erősebb joghurt vagy kefir lesz.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Benedek! Ha ordasajtot szeretnék, akkor igen. 10 l savó, 15 dkg só, és picit kevesebb citromsav. (2-3 gr)
2011/01/09 - 17:20 juzia108 Kedves Panni! Növényi joghurt és növényi kefir készítéshez a kapszulás YoBiotik kultúrák is működnek, vagy inkább a prémium tasakos a hatékony?
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Hamarosan feltöltök egy savókvasz receptet.
2011/01/09 - 17:20 Zsófi Kvasz receptre nincs ötletetek vèletlenül?,köszönöm!
2011/01/09 - 17:20 Bandek Szia Panni! Az Ordát szoktad sózni préselés elött ?
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Kati! Hideg van, jobban kell figyelni a hőntartásra ilyenkor. Kultúrázd 48-50 fokon!
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Zsófi! Ne tedd deszkára ott nem tud érni! Mindennap 1x ha forgasd, és akkor ne nő bele! De forgathatod 2x is.
2011/01/09 - 17:20 Panni Beszéljünk telefonon! Ott többet tudok segíteni :)

Oldalak