



Üzenőfal
Küldd el rövid üzeneted.
Beküldés dátuma | Neved | Üzeneted |
---|---|---|
2011/01/09 - 17:20 | Liliána | Kedves Panni! A kovászos parasztkenyerem nagyon lapos maradt pedig 1 kg liszthez 2 kanál kovászt tettem. 18 ó. meleg +8 ó. hideg kelesztéssel. Mi ronthattam el? |
2011/01/09 - 17:20 | Anna | Kedves Panni, a fermentáló baktérium keverékről szeretném kérdezni, hogy vegán étrendbe beilleszthető? |
2011/01/09 - 17:20 | Marika | Kedves Panni! Miután becsomagoltam alufóliába a camembertet (3 hét érlelés után) hűtőben meddig áll el? Köszönöm! |
2011/01/09 - 17:20 | Panni | Szia Gergő! A penészes sajtoknál mindig jó a pára, de mivel a sózás alatt, a sajt még nem tud kiszáradni, ezért nem olyan kritikus a páratartalom. |
2011/01/09 - 17:20 | Gergő | Kedves Panni! Kékpenészes sajt készítésénél a sózás több napos periódusa alatt is kell a magas páratartam a szobahőmérsékleten? |
2011/01/09 - 17:20 | Panni | Kedves Péter! Hűtőre szerelhető termosztáttal. https://hazisajtkeszites.hu/sajtbolt/homerseklet-szabalyzo-hutes-vagy-futes-termosztat |
2011/01/09 - 17:20 | Zsolt | Kedves Juli! A rózsaszínes-fehéres tónus hibátlan. Az összeállt, rozsdabarna színű már inaktív általában. |
2011/01/09 - 17:20 | Zsolt | Kedves Tünde! Leginkább a natur joghurt 12 adagos, a mezofil starter, és a zöldség savanyító. |
2011/01/09 - 17:20 | Tünde | Kedves Panni! Tej intolerancia miatt, növényi helyettesítőket ( növényi joghurt, tejföl, sajt) szeretnék készíteni. Tudsz abban segíteni, melyik kultúra lehet |
2011/01/09 - 17:20 | Juli | Kedves Panni! múlt héten kaptam meg a mezofil kultúrát és rózsaszínes fehér a por (kapszulában); ez a szín normális? Köszönöm! |
2011/01/09 - 17:20 | Péter | Szia Panni! Hogyan lehet házilag megoldani a 15 °C fokos érlelési hőmérsékletet? Télen még rendben van, de pl. augusztusban? |
2011/01/09 - 17:20 | Panni | Kedves Liliána! 600 gr liszthez kell 1 mérőkanál kovászkultúra. 1 kg liszthez, két kanál kultúra bőven elég. |
2011/01/09 - 17:20 | Rácz-Mata Liliána | Kedves Panni! Érdeklődni szeretnék, hogy a kenyérkovász kultúrából mennyi szükséges 1 kg liszthez? 2 merőkanállal elegendő vagy inkább 2.5 merőkanál legyen? |
2011/01/09 - 17:20 | Panni | Szia Ildi! Ha levágod a kérgét, a többi jó lehet! De az a valószínűbb, hogy a száradás miatt sárgás, ami pedig fogyasztható. |
2011/01/09 - 17:20 | Panni | Szia Feri! Nincsen nekem, de én kipróbálnám úgy, hogy a tejbe teszem és úgy, hogy az alvadékhoz teszem. Biztos mindkettő finom. |
2011/01/09 - 17:20 | Ildi | Kedves Panni! Köszönöm a válaszodat. Amennyiben penész kapta el, akkor csak vágjam le a sárga részt és ehető a többi? Vagy honnan tudom, hogy penészes? |
2011/01/09 - 17:20 | Feri9151 | Szia Panni. Esetleg lenne pesztós sajt recepted ? Ha igen el tudnád küldeni email, ben ? Most kóstoltam 1 et és isteni :) szeretnék csinálni. Köszi. |
2011/01/09 - 17:20 | Panni | Drága Ildi! Lehet a száradástól sárguló, vagy valami penész elkapta. Így nehéz ezt megmondani. |
2011/01/09 - 17:20 | Ildi | Kedves Panni!A keddi tanfolyamon voltam és olyan kérdésem lenne,hogy a gomolya sajt az első napját éli a sófürdő után,az egyik oldala picit sárga lett.Mitől van |
2011/01/09 - 17:20 | Panni | Kedves Dóra! A sózási idő alatt. |