2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

MARADJ OTTHON! Tanfolyamok indéglenes felfüggesztése Sajt suli 3. Camember,

Tanfolyam dátuma: 
2020, május 5

MARADJ OTTHON! Tanfolyamok indéglenes felfüggesztése

A jelenleg kialakult vírusos helyzetre való tekintettel, szeretném a sajtkészítő tanfolyamokat felfüggeszteni. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, mert nagyon vártalak már Benneteket. Mégis most úgy érzem, felelősek vagyunk egymásért és most az a legjobb döntés, ha mindenki otthon marad. Amikor véget ér a járvány, én azonnal azon leszek, hogy az összes elmaradt tanfolyamot megtartsam és folytathassuk tovább az együtt sajtozás örömét. Szeretném mindenkinek felajánlani, hogy egy későbbi időpontban eljöhet majd hozzám sajtozni, vagy aki úgy érzi jobbnak, annak szívesen visszautalom a befizetett pénzét.
Ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez a sajtkészítés iránt, annak online nagyon szívesen segítek bármiben.
Remélem mihamarabb találkozunk!
Addig is szeretettel gondolok Rátok, és mindenki vigyázzon magára, és egymásra is!

Camembert, Brie sajtkészítő tanfolyam
Szereted a penészes sajtok izgalmas világát? A tanfolyamon megtudhatod hogyan ölt bársonyos bundát a fehérpenészes sajtok királynője, hogyan lesz krémesen lágy egy nagyobb korong brie. A tanfolyamon megismerkedhetsz a különleges sajtok készítésével.
Együtt készítjük a sajtokat, mindenki a saját sajtját formálja, sajtolja. Közben mindent részletesen átbeszélünk, és le is jegyzeteljük, hogy később otthon is önállóan majd el tud készíteni.
Lesz ott sok finom alapanyag, és a sajtkészítéshez szükséges eszközök. Neked csak egy tollat és egy jegyzetfüzetet kell hoznod.
Amit a tanfolyamon készítünk sajtot, azt mind el is viheted! Légy majd büszke, hogy mennyire finom sajtokat alkottál, kóstoltasd meg családoddal, barátaiddal!
A sajtkészítés során keletkezett savót is hasznosítjuk, készítünk belőle ordát (ricotta).
Amit készíteni fogunk:

  • Camember sajt
  • Brie sajt
  • orda (ricotta)

A tanfolyam 09:00-kor kezdődik és kb. 16:00-16.:30-ig tart.
Ha szeretnél Te is egyszerűen sajtot készíteni otthon, fontosnak tartod, hogy adalékmentesen táplálkozz, szereted az alkotás örömét, gyere el a tanfolyamra és legyél Te is boldog sajtkészítő!
Ára: 18.000 Ft
Jelentkezz, hogy Te is benne légy a sajt suli 12 fős csapatában!