



Töltött burgonya
Étel elkészítési idő:
30-60 perc
Étel nehézségi fok:
könnyű
Hozzávalók
8 db közepes burgonya 20 dkg fagyasztott zöldségkeverék 1 diónyi vaj 10 dkg natúr sajt 1 kiskanál só 1 mokkáskanál őrölt bors 2 dl tejföl
A burgonyákat villával megszurkáljuk, hogy főzés közben ne repedjen szét.
Puhára főzzük, majd meghámozzuk. Félbe vágjuk, és a belsejét kikaparjuk, félre tesszük.
A zöldségkeveréket vajon megpároljuk, a burgonya belsejét villával összetörjük, és hozzákeverjük.
Fűszerezzük, és a tejföllel összedolgozzuk.
A zöldséges masszát burgonyába töltjük, és tűzálló tálba egymásmellé helyezzük. Reszelt sajttal megszórjuk, és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Beküldő neve:
Panni