



YoBiotik kenyérkovász

Raktáron
Személyes átvétel-Panni Sajtosboltja: kedd-szerda-csütörtök 9-17h -ig.
Cím: 1222 Budapest, József Attila utca 1. (a saroktól 50m-re találod)
GLS házhoz szállítás: A lehető leggyorsabban, GLS 24h szolgáltatással.
A csomagok átadása a futárnak hétfőtől csütörtökig történik.
(csütörtök 10h - vasárnap közötti rendeléseket leghamarabb hétfőn adjuk át a futárnak!
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj
Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!
Kenyérkovász kultúra keverék.
Másfél év kísérleteinek köszönhetően sikerült olyan kovász keveréket összeállítani, amivel Te is valódi kovászolt kenyereket és más péksütiket süthetsz. Kezdettől fogva az volt a koncepció, hogy a liszt teljes terjedelmében, hosszan legyen kovászolva, mert így tudjuk a leginkább egészséges és legfinomabb házikenyeret sütni. A kovászolást végző baktériumok és válogatott élesztő törzsek teljes egészében feldolgozzák-átalakítják-előemésztik a lisztet. A 18-24 óra lassú fermentálással-kelesztéssel nemcsak egészségesebb kenyereket lehet sütni, de ilyen állag, bélzet, héjszerkezet és íz csak a hosszú ideig kovászolt kenyerek jellemzője.
Csomagolása: adagoló kanállal együtt, visszazárható (simítózáras) PE-ALU tasakba csomagolva.(12 vagy 24 adagonként rendelhető)
Tartalmazza a kovászoláshoz szükséges élesztőgombák és baktériumok keverékét.
Adagolása:
A mellékelt kanállal annyi port vegyél ki a tasakból, hogy a kanál szinültig legyen. (nem púpozottan) Ez a mennyiség 1 kg pékáru készítéshez ajánlott.
YoBiotik kovász kultúra tárolása:
-18 °C-on (mélyhűtőben) hosszan megőrzi minőségét.
összetevők:
tejsavbaktériumok
válogatott élesztőgomba törzsek (nem tartalmaz sütőélesztőt, sem sörélesztőt)
Prebiotikus növényi rost: inulin
a baktériumok hordozó anyagai: maltodextrin, szacharóz, laktóz
hosszan kovászolt parasztkenyér receptje
kovászolt vajaskifli receptje
kovászolt bagett receptje
kovászolással készített sajtos - pizzás sütemény
kovászolt fonottkalács recept
kovászolt pizzatészta recept
A YoBiotik kenyérkovászt csomagolóüzemünkben keverjük és csomagoljuk.
Hozzászólások
Vajas Józsefné replied on Permalink
Glutén mentesség
Zsolt replied on Permalink
Gluténmentesség
Magyarné Kiss A... replied on Permalink
gluténmentes
Sörös Eszter replied on Permalink
kenyérkovász kiadóssága
Zsolt replied on Permalink
KENYÉRKOVÁSZ KIADÓSSÁGA
Új hozzászólás