Panni sajt
Sajtos bolt

YoBiotik kenyérkovász

kenyérkovász

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

2 450 Ft

Kenyérkovász kultúra keverék.
Másfél év kísérleteinek köszönhetően sikerült olyan kovász keveréket összeállítani, amivel Te is valódi kovászolt kenyereket és más péksütiket süthetsz. Kezdettől fogva az volt a koncepció, hogy a liszt teljes terjedelmében, hosszan legyen kovászolva, mert így tudjuk a leginkább egészséges és legfinomabb házikenyeret sütni. A kovászolást végző baktériumok és válogatott élesztő törzsek teljes egészében feldolgozzák-átalakítják-előemésztik a lisztet. A 18-24 óra lassú fermentálással-kelesztéssel nemcsak egészségesebb kenyereket lehet sütni, de ilyen állag, bélzet, héjszerkezet és íz csak a hosszú ideig kovászolt kenyerek jellemzője.
Csomagolása: adagoló kanállal együtt, visszazárható (simítózáras) PE-ALU tasakba csomagolva.(12 vagy 24 adagonként rendelhető)
Tartalmazza a kovászoláshoz szükséges élesztőgombák és baktériumok keverékét.
Adagolása:
A mellékelt kanállal annyi port vegyél ki a tasakból, hogy a kanál szinültig legyen. (nem púpozottan) Ez a mennyiség 1 kg pékáru készítéshez ajánlott.
YoBiotik kovász kultúra tárolása:
-18 °C-on (mélyhűtőben)  hosszan megőrzi minőségét.
összetevők:
tejsavbaktériumok
válogatott élesztőgomba törzsek (nem tartalmaz sütőélesztőt, sem sörélesztőt)
Prebiotikus növényi rost: inulin
a baktériumok hordozó anyagai: maltodextrin, szacharóz, laktóz
hosszan kovászolt parasztkenyér receptje
kovászolt bagett receptje
kovászolással készített sajtos - pizzás sütemény

A YoBiotik kenyérkovászt csomagolóüzemünkben keverjük és csomagoljuk.

YoBiotik kefir prémium
2 450 Ft
mezofil starter
950 Ft

Hozzászólások

Azt szeretném kérdezni, hogy ez a termék gluténmentes-e. Azt látom hogy az összetevők között nincs, de mégis szeretnék róla megbizonyosodni. Köszönöm

Kedves Panni! Már vásároltam Tőled joghurtkultúrát, amit nagyon szeretek, most nagy örömmel látom, hogy lehet kapni gluténmentes kovászt. Az egyetlen problémám, hogy hogyan tudom ezt behelyettesíteni más gluténmentes receptekbe? Illetve tudsz-e nekem olyan gluténmentes kenyér, zsemle, kifli, stb receptet mondani, amihez ezt a kovászt felhasználhatom?

Új hozzászólás