Panni sajt
Sajtos bolt

YoBiotik kefir probiotikummal, adagonként 1 liter tejhez

YoBiotik kefir prémium

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

2 450 Ft

Megújult a csomagolása: visszazárható (simítózáras) tasakba csomagolva, mellékelt adagoló kanállal szállítjuk. (12 vagy 24 adagonként rendelhető)
Nagyon finom, nagyon egészséges, nagyon könnyen elkészíthető, probiotikus....
Optimális arányban tartalmazza a kefir készítéséhez szükséges gombák, baktériumok keverékét.  Közepesen szénsavas, nagyon ízes kaukázusi típusú kefir készíthető segítségével.
Prebiotikus növényi rostokat egészítettük ki, mert ezek a rostok egyaránt támogatják bélrendszer működését, és segítik a jótékony baktériumokat végigutazni a gyomor-epesav-vékonybél akadálypályán.
Szobahőmérsékleten 1 nap alatt elkészül. (20-24 °C)
Adagolása:
A mellékelt kanállal annyi port vegyél ki a tasakból, hogy a kanál szinültig legyen. (nem púpozottan) Ez a mennyiség 1 liter tej beoltásához ajánlott.
YoBiotik kefir kultúra tárolása:
-18 °C-on (mélyhűtőben)  hosszan megőrzi minőségét.
összetevő baktériumok és gombák:
Bifido baktérium lactis (probiotikum)
Lactococcus lactis cremoris,
Debaryomyces hansenii
Candida Colliculosa
Lactococcus lactis
Lactis biovar diacetylactis
Streptococcus thermophilus
Leuconostoc mesenteroides
Prebiotikus rost: inulin
a baktériumok hordozó anyagai:
- maltodextrin
- szacharóz

készítése:
Készítheted bármelyik szimpatikus bolti tejből vagy házi tejből is. A tasak tartalmát alaposan keverd bele a  24°C -ra melegített tejbe. Zárt edényben tedd 20-24°C-os helyre a lakásban. ( pl. szekrény teteje)
24 óra alatt elkészül, máris fogyasztható. Jót tesz neki további 1-2 nap érlelés a hűtőszekrényben, mert ilyenkor további aromák és szénsav is termelődik. Hűtőben tárolva hosszan eláll.
Ha nyers tejből készíted, és megbízol a tejben, akkor közvetlenül a nyers tejet is beolthatod vele.
Ha nem vagy biztos a tej tisztaságában, akkor előtte melegítsd fel 90-92°C-ra, majd hűtsd vissza. A kultúrát csak a visszahűtött langyos tejben szabad elkeverni.

bővebben a kefír készítésről ›››

Új hozzászólás