Panni sajt
Sajtos bolt

Hegyisajt kultúra - alpesi sajtkultúra - YoBiotik

hegyisajt kultúra

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

960 Ft

Sajtkultúra keverék hegyi sajtok, alpesi típusú sajtok készítéshez. A sajtkészítő szakma csúcsát képviselő zárt tésztájú, hosszan érlelt, kemény sajtok készíthetők a segítségével.
Mezofil és termofil savanyító-aroma termelő-textura képző baktériumok optimális arányú keveréke, amellyel csúcsminőségű alpesi típusú sajtok készíthetők.
A magas hőfokra utómelegített zárt tésztájú hegyi sajtok készítéséhez ajánljuk, mint pl: Comte, Gruyère, Appenzeller, Morbier, és egyéb "bergkäse" típusú sajtok.

Recept itt olvasható »»»

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
A sajtok kérgének kezeléséhez használj rúzskultúrát »»»

kiszerelések:
Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
Ömlesztve is kapható 500 vagy 1000 liter tejhez
Nagyobb mennyiségre volna szükséged? Hívd Pannit!

A terméket csomagoló üzemünkben készítjük.

Hozzászólások

milyen baktériumfajták vannak a kultúrában? az érdekelne, hogy mi a minimum és maximum hőfok ami ütőmelegítéskor hasznos

Új hozzászólás