



Brie sajtkultúra keverék

Raktáron
Személyes átvétel-Panni Sajtosboltja: kedd-szerda-csütörtök 9-17h -ig.
Cím: 1222 Budapest, József Attila utca 1. (a saroktól 50m-re találod)
GLS házhoz szállítás: A lehető leggyorsabban, GLS 24h szolgáltatással.
A csomagok átadása a futárnak hétfőtől csütörtökig történik.
(csütörtök 10h - vasárnap közötti rendeléseket leghamarabb hétfőn adjuk át a futárnak!
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj
Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!
Megújult brie kultúránk kiegészült Geotrichum Candidum érlelő kultúrával.
Milyen baktériumok és gombák szükségesek egy igazán kiváló brie készítéséhez? Mezofil savanyító törzsek, a sajttej és sajttészta savanyításához. Penicillium Camemberti (Penicillium Candidum) a fehér camembert-bunda ebből lesz. Geotrichum Candidum az érés segítéséhez. Brevibacterium linens az enyhén rúzsos aromák létrehozásához. Helveticus és Delbrueckii a mélyebb aromák termeléséhez.
A sajtkultúrán nem fog múlni, a lehető legjobb keveréket kísérlelteztük ki hozzá.
baktérium törzsek a keverékben:
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp cremoris
Lactococcus lactis subsp biovar diacetylactis.
Lactobacillus helveticus
Lactobacillus delbrueckii
Penicillium Camemberti (fehér penész)
Geotrichum Candidum (érlelő kultúra)
Brevibacterium Linens (rúzskultúra - aroma termelő)
baktériumok hordozóanyaga: laktóz (tejcukor), maltodextrin, szacharóz
inulin (növényi rost)
Új hozzászólás