2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2

Brie sajtkultúra keverék

brie sajtkultúra

Raktáron

Személyes átvétel-Panni Sajtosboltja: kedd-szerda-csütörtök 9-17h -ig.
Cím: 1222 Budapest, József Attila utca 1. (a saroktól 50m-re találod) 
GLS házhoz szállítás: A lehető leggyorsabban, GLS 24h szolgáltatással.
A csomagok átadása a futárnak hétfőtől csütörtökig történik.
(csütörtök 10h - vasárnap közötti rendeléseket leghamarabb hétfőn adjuk át a futárnak!
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj
Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

1 200 Ft

Megújult brie kultúránk kiegészült Geotrichum Candidum érlelő kultúrával.
Milyen baktériumok és gombák szükségesek egy igazán kiváló brie készítéséhez? Mezofil savanyító törzsek, a sajttej és sajttészta savanyításához. Penicillium Camemberti (Penicillium Candidum) a fehér camembert-bunda ebből lesz. Geotrichum Candidum az érés segítéséhez. Brevibacterium linens az enyhén rúzsos aromák létrehozásához. Helveticus és Delbrueckii a mélyebb aromák termeléséhez.
A sajtkultúrán nem fog múlni, a lehető legjobb keveréket kísérlelteztük ki hozzá.

baktérium törzsek a keverékben:
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp cremoris
Lactococcus lactis subsp biovar diacetylactis.
Lactobacillus helveticus
Lactobacillus delbrueckii
Penicillium Camemberti (fehér penész)
Geotrichum Candidum (érlelő kultúra)
Brevibacterium Linens (rúzskultúra - aroma termelő)

Brie sajt készítése ›››

camembert sajtkultúra
1 200 Ft
kékpenészes sajtkultúra
1 200 Ft
kékpenész
1 450 Ft

Új hozzászólás