Panni sajt
Sajtos bolt

YoBiotik kefir prémium kultúra, tasakonként 1 liter tejhez

YoBiotik kefir prémium

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

2 350 Ft

Nagyon finom, nagyon egészséges, nagyon könnyen elkészíthető, probiotikus....
Optimális arányban tartalmazza a kefir készítéséhez szükséges gombák, baktériumok keverékét.  Közepesen szénsavas, nagyon ízes kaukázusi típusú kefir készíthető segítségével.
Prebiotikus növényi rostokat egészítettük ki, mert ezek a rostok egyaránt támogatják bélrendszer működését, és segítik a jótékony baktériumokat végig utazni a gyomor-epesav-vékonybél akadálypályán.
Szoba hőmérsékleten 1 nap alatt elkészül. (20-24 °C)
Adagolása:
1 tasak 1 liter tej beoltásához ajánlott
YoBiotic kefir kultúra tárolása:
-18 °C-on hosszan megőrzi minőségét
összetevők:
probiotikum: Bifido baktérium lactis
Lactococcus lactis cremoris,
Debaryomyces hansenii
Candida Colliculosa
Lactococcus lactis
Lactis biovar diacetylactis
Streptococcus thermophilus
Leuconostoc mesenteroides
Prebiotikus rost: inulin

készítése:
Készítheted bármelyik szimpatikus bolti tejből vagy házi tejből is. A tasak tartalmát keverd bele a  24°C -ra melegített tejbe, majd alaposan keverd össze a kultúrával. Zárt edényben tedd 20-24°C-os helyre a lakásban. ( pl. szekrény teteje)
24 óra alatt elkészül, máris fogyasztható. Jót tesz neki további 1-2 nap érlelés a hűtőszekrényben, mert ilyenkor további ízek, és szénsav is keletkezik. Hűtőben tárolva hosszan eláll.
A nyers tejet készítés előtt hőkezelni szükséges!

bővebben a kefír készítésről ›››

Pasta filata
1 190 Ft
Házi sajtkészítés - Pozsa Panni
2 300 Ft1 840 Ft
sajt rekesz - tejipari
8 800 Ft

Új hozzászólás