Panni sajt
Sajtos bolt

Trappista, gouda, edami sajtkultúra

Yobiotik trappista sajtkultúra

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Szarkafészek Sajt -és Borház, Biatrobágy, Csillag utca 8., Nyitva: szerda, péntek 16.00.-18.30 óráig.

Boltjainkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

940 Ft

Félkemény sajtok kultúrája, amely jó arányban tartalmazza a mezofil és termofil startereket, textura és aroma képző baktériumokat.

Összetevők:

  • Lactococcus cremolis
  • Lactococcus lactis
  • Lactis diacetylactis
  • Streptococcus thermophillus törzsek
  • Leuconostoc mesenteroides törzsek
  • Lactobacillus helveticus
  • Lactobacillus delbrueckii

Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
A terméket csomagoló üzemünkben készítjük.

Parmezán sajtkultúra
1 400 Ft
Ementáli sajtkultúra
1 650 Ft
Krémsajt kultúra
920 Ft
Mezoil sajtkultúra
880 Ft

Hozzászólások

Prima Panni
sajt növényi tejből
Érdeklődni szeretnék, hogy növényi eredetű tejből is elkészíthető-e a "Trappista, gouda, edami sajtkultúra" segítségével a sajt.
Panni
sajt növényi tejből
Én még nem próbáltam, nem tudok hozzá receptet, nem tudom, hogy működik. Szívesen olvasnék én is ilyen recepteket! Panni

Új hozzászólás