2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2

Trappista, gouda, edami sajtkultúra

Yobiotik trappista sajtkultúra

Raktáron

Személyes átvétel-Panni Sajtosboltja: kedd-szerda-csütörtök 9-17h -ig.
Cím: 1222 Budapest, József Attila utca 1. (a saroktól 50m-re találod) 
GLS házhoz szállítás: A lehető leggyorsabban, GLS 24h szolgáltatással.
A csomagok átadása a futárnak hétfőtől csütörtökig történik.
(csütörtök 10h - vasárnap közötti rendeléseket leghamarabb hétfőn adjuk át a futárnak!
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj
Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

950 Ft

Trappista sajtok kultúrája 7 baktérium törzsből keverve. Az enyhe utómelegítéssel készülő fékemény sajtokhoz ideális, mert az összetevő baktériumok kiválasztása és egymáshoz mért arányuk ezekben a sajtokban érvényesül leginkább.
Sok munka és kisérletezés gyümölcse ez a maga nemében kiemelkedő keverék, amit büszkén ajánlunk nem csak Trappista készítéséhez. A készítés receptjét itt találod »»»
Összetevők: Mezofil és termofil savanyító és aroma termelő baktériumok sokszínű keveréke, és gáztermelő baktériumok.

  • Lactococcus lactis subsp cremoris
  • Lactococcus lactis subsp.lactis
  • Lactococcus lactis subsp.lactis biovar diacetylactis
  • Leuconostoc mesenteroides
  • Streptococcus thermophillus gyorsan savanyító törzse
  • Streptococcus thermophillus lassabban savanyító törzse
  • Lactobacillus helveticus
  • Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
  • maltodextrin
  • szacharóz
  • inulin

Ajánljuk: Trappista, Gouda, Edami, Óvári, Port Salut, Tilsiti stb.. -félkemény sajtok készítéshez
Trappista készítés receptje »»»

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

kiszerelések:
Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
Ömlesztve is kapható 500 vagy 1000 Liter tejhez
Nagyobb mennyiségre volna szükséged? Hívd Pannit!

A terméket csomagoló üzemünkben készítjük.

parmezán kultúra
1 200 Ft
feta, raclette, cheddar sajtkultúra
950 Ft
parenyica kultúra
950 Ft

Hozzászólások

Érdeklődni szeretnék, hogy növényi eredetű tejből is elkészíthető-e a "Trappista, gouda, edami sajtkultúra" segítségével a sajt.

Én még nem próbáltam, nem tudok hozzá receptet, nem tudom, hogy működik. Szívesen olvasnék én is ilyen recepteket! Panni

Új hozzászólás