Panni sajt
Sajtos bolt

Trappista, gouda, edami sajtkultúra

Yobiotik trappista sajtkultúra

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

940 Ft

Trappista sajtok kultúrája 7 baktérium törzsből keverve. Az enyhe utómelegítéssel készülő fékemény sajtokhoz ideális, mert az összetevő baktériumok kiválasztása és egymáshoz mért arányuk ezekhez a sajtokhoz optimális.
Sok munka és kisérletezés gyümölcse ez a maga nemében kiemelkedő keverék, amit büszkén ajánlunk nem csak Trappista készítéséhez.
Összetevők: Mezofil és termofil savanyító és aroma képző baktériumok, aroma termelő baktériumok, gáztermelő baktériumok.

  • Lactococcus lactis
  • Lactococcus cremolis
  • Lactis diacetylactis
  • Streptococcus thermophillus törzsek
  • Leuconostoc mesenteroides törzsek
  • Lactobacillus helveticus
  • Lactobacillus delbrueckii

Ajánljuk: Trappista, Gouda, Edami, Óvári, Port Salut stb.. -félkemény sajtok készítéshez
Trappista készítés receptje »»»

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

kiszerelések:
Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
Ömlesztve is kapható 500 vagy 1000 Liter tejhez
Nagyobb mennyiségre volna szükséged? Hívd Pannit!

A terméket csomagoló üzemünkben készítjük.

Parmezán sajtkultúra
1 400 Ft
ementáli kultúra
1 650 Ft
Krémsajt kultúra
920 Ft

Hozzászólások

Érdeklődni szeretnék, hogy növényi eredetű tejből is elkészíthető-e a "Trappista, gouda, edami sajtkultúra" segítségével a sajt.

Én még nem próbáltam, nem tudok hozzá receptet, nem tudom, hogy működik. Szívesen olvasnék én is ilyen recepteket! Panni

Új hozzászólás