2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2

Streptococcus thermofilus - aroma termelő

 st._thermophilus_sajtkultura

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

950 Ft

Erőteljes aroma és textura képző kultúra, amely Streptococcus thermophillus törzseket tartalmaz. Már magas PH értéken stabilizálódik (5,2), ezért a savanyító képessége alacsony. Tiszta ízeket és lágyabb állagot kölcsönöz a sajtnak. Kevés tejsavat termel, ezért az utósavanyodása enyhe. Elsősorban ilyen típusú sajtokhoz ajánljuk: Ementáli, Trappista, Parmezán, Comté, Gruyere, Camembert, Brie, Appenzeller
Használd starterekkel és egyéb kultúrákkal keverve.
Tárolása: +4°C vagy alacsonyabb

Ajánlott dózis:
Sajt fajtától függően 1/2 - 1 kapszulányi, önállóan, vagy más kultúrákkal együtt.

Kapható kiszerelés:
Kapszulázva 10 liter tejhez/kapszula: 5,10,20 db
YB ömlesztett kiszerelésben: 100, 500, 1000 liter tejhez

pecorino kultúra
950 Ft
Lb. Helveticus
950 Ft

Új hozzászólás