

St. thermofil baktérium. Íz és textura képző

Raktáron
Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig
Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.
GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj
Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!
Erőteljes aroma és textura képző kultúra, amely Streptoccocus termophillus törzseket tartalmaz. Már magas PH értéken stabilizálódik (5,2), ezért a savanyító képessége alacsony. Tiszta ízeket és lágyabb állagot kölcsönöz a sajtnak. Kevés tejsavat termel, ezért az utó savanyodás enyhe. Elsősorban ilyen típusú sajtokhoz ajánljuk: Ementáli, Trappista, Parmezán, Comté, Gruyere, Camembert, Brie, Appenzeller
Használd starterekkel és egyéb kultúrákkal keverve.
Fagyasztott, szárított kultúra, amely mélyhűtőben 12 hónapig eltartható. A szállítás viszontagságait elviseli.
A felhasználás előtt vedd ki a fagyasztóból, és kevés langyos vízben vagy tejben oldd fel, majd ezt az oldatot öntsd hozzá a tejhez, és alaposan keverd össze.
A beoltási arány: 10 liter tejhez 1 kapszulányi (1u) vagy 0,2g kultúra
Kapható kiszerelés:
- 50 liter tejhez - 5 db kapszula - 5 u
- 100 liter tejhez - 10 db kapszula - 10 u
- 200 liter tejhez - 20 db kapszula - 20 u
Új hozzászólás