Panni sajt
Sajtos bolt

Természetes tejoltó enzim, 145 IMCU - 500ml

tejoltó enzim

A termék kifogyott, hamarosan megérkezik.

A termék kifogyott, hamarosan megérkezik.
Érdeklődni: 0620/4640568 Ballay Zsolt

3 600 Ft

A tej alvadásáról itt olvashatsz
Természetes tejoltó enzim 145 IMCU
Lejárata: 2019. február
100%-ban természetes borjú és szarvasmarha eredetű oltógyomor enzim, amivel az összes sajttípus elkészíthető. Kitűnő állagú alvadékot és maximális kihozatalt biztosít. Támogatja, erősíti a sajt mikroflóráját. A sajtban visszamaradó természetes borjú enzim részt vesz az enzematikus folyamatokban, ez az oltóenzim második ciklusa. Ebben a szakaszban is hozzátesz a sajt íz és illat karakteréhez.
Friss sajtokhoz, gyúrt sajtokhoz és érlelt sajtokhoz egyaránt használható.
Kimozin aktivitása: 520mg/Liter
borjú kimozin / borjú pepszin arány: 82% / 18%
Oltó képessége: 145 IMCU International Milk-Clotting Units /gramm - nemzetközi tej-alvasztási egység /gramm
adagolása:
Friss sajtokhoz 3-4ml /10 liter tej
félkemény, nem utómelegített sajtokhoz: 2-3ml / 10 liter tej
félkemény utómelegített sajtokhoz: 2-3,5ml / 10 liter tej
cheddar és olasz típusú utómelegített sajtokhoz: 3,5-4ml /10 liter tej
Tárolása: hűtőszekrényben, 0-7°C között
Tartósító anyagok: natrium benzoat, konyhasó

Afilact fluid
2 250 Ft1 800 Ft
tejoltó
1 150 Ft990 Ft
chy-max
1 150 Ft

Új hozzászólás