Panni sajt
Sajtos bolt
Elérhetőség
Elérhetőség

Természetes tejoltó enzim, 145 IMCU

tejoltó

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

990 Ft

Természetes tejoltó enzim 145 IMCU
Lejárata: 2018. október
100%-ban természetes borjú és szarvasmarha eredetű oltógyomor enzim, amivel az összes sajttípus elkészíthető. Kitűnő állagú alvadékot és maximális kihozatalt biztosít mindegyik sajt fajtánál. Kedvező hatással bír a sajt természetes mikroflórájára. A sajtban visszamaradó természetes borjú enzim részt vesz az enzematikus folyamatokban, ez az oltóenzim második ciklusa. Ebben a szakaszban is hozzátesz az érlelt sajt íz és illat karakteréhez.
Friss sajtokhoz tökéletes, érlelt sajtokhoz kötelező!
trappista, edami, gouda, tomme, cantal, époisses, laguiole, mimolette, morbier, reblochon...
Kimozin aktivitása: 520mg/Liter
borjú kimozin / borjú pepszin arány: 82% / 18%
Oltó képessége: 145 IMCU International Milk-Clotting Units /gramm  nemzetközi tej-alvasztási egység /gramm
adagolása:
Friss sajtokhoz 3-4ml /10 liter tej
félkemény, nem utómelegített sajtokhoz: 2-3ml / 10 liter tej
félkemény utómelegített sajtokhoz: 2-3,5ml / 10 liter tej
cheddar és olasz típusú utómelegített sajtokhoz: 3,5-4ml /10 liter tej
Tárolása: hűtőszekrényben, 0-7°C között
Tartósító anyagok: natrium benzoat, konyhasó

chy-max
990 Ft
Afilact fluid
2 250 Ft1 800 Ft

Új hozzászólás