Panni sajt
Sajtos bolt

TA 60 LYO termofil starter, Streptococcus thermophilus

TA 60 LYO

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

9 200 Ft

Egyetlen baktérium törzset tartalmazó termofil starter kultúra. Közepesen magas savanyító hatással rendelkezik.
Baktérium törzs: Streptococcus thermophilus
A magasabb hőfokon utómelegített sajtok optimális kultúrája.
Többek között ezekhez a sajtokhoz ajánljuk:
parmezán, alpesi típusú sajtok, asiago, emmentáli, gruyére stb..

A csomagban 125 DCU mennyiségű kultúra található
A DCU a Danisco saját mértékegysége a szükséges kultúra-dózis meghatározására. DCU=Danisco Cultures Units
DVI (közvetlen beoltásra)
LYO (fagyasztva szárított)
A 37°C-on 6,25 DCU mennyiségű kultúrával beoltott próba tej PH-ja kevesebb mint 3,75 óra alatt változik 1,1 PH-t.

adagolása:
emmentáli keverékbe: 1,25-2,5 DCU / 100 liter tej
kemény sajtok keverékébe: 1,25-2,5 DCU / 100 liter tej
asiago, sarde: 5-10 DCU / 100 liter tej
savanykás krémekhez: 4-6 DCU / 100 liter tej

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
Terméklap letöltése >>>

Új hozzászólás