Panni sajt
Sajtos bolt

szeptemberi akció! Természetes tejoltó koncentrátum. Erőssége: 225 IMCU

tejoltó koncentrátum

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

1 440 Ft990 Ft

Lejárata: 2017 december

szeptemberi akciós termékünk!
A természetes tejoltó koncentrátum teljesen azonos a természetes tejoltóval, csak kevesbb vizet tartalmaz, ezért kevesbb kell belőle. Az eddig használt mennyiség 64%-a szükséges. (Szorozd meg 0,64-gyel az eddig használt oltó mennyiségét!)  pl.: Yobiotik parenyica sajthoz 4.5 ml oltóval oltottál eddig, akkor (4,5x0,64=2,88) tehát 2,9 ml koncentrált oltó szükséges a megfelelő alvadási időhöz.
Ez az oltóanyag is természetes borjú és szarvasmarha eredetű oltógyomor enzim, régóta bevált kimozin/pepszin aránnyal, ami a legjobb alvadékot biztosítja számodra. Az egy hónapnál hosszabb ideig érlelt sajtoknál a sajtban visszamaradó természetes borjú enzim részt vesz a sajt enzematikus folyamataiban, ez az oltóenzim második ciklusa. Ebben a szakaszban is hozzátesz az érlelt sajt íz és illat karakteréhez. Tökéletes alvadékot és maximális kihozatalt biztosít mindegyik sajttípusnál.

Kimozin aktivitása: 850mg/Liter
Kimozin / borjúpepszin arány: 82% / 18%
Oltó képessége: 225 IMCU International Milk-Clotting Units » nemzetközi tej-alvasztási egység /gramm

adagolása:
Friss sajtokhoz 1,5-2ml /10 liter tej
félkemény, nem utómelegített sajtokhoz: 1,7-2ml / 10 liter tej
félkemény utómelegített sajtokhoz: 1,2-2,2ml / 10 liter tej
cheddar és olasz típusú utómelegített sajtokhoz: 2,2-2,6ml /10 liter tej

Tárolása: hűtőszekrényben, 0-7°C között
Tartósító anyagok: natrium benzoat , konyhasó

 

Új hozzászólás