2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

STI-12 gyúrtsajt kultúra, Hansen, 200u

STI-12 gyúrsajt kultúra

Raktáron

Személyes átvétel-Panni Sajtosboltja: kedd-szerda-csütörtök 9-17h -ig.
Cím: 1222 Budapest, József Attila utca 1. (a saroktól 50m-re találod) 
GLS házhoz szállítás: A lehető leggyorsabban, GLS 24h szolgáltatással.
A csomagok átadása a futárnak hétfőtől csütörtökig történik.
(csütörtök 10h - vasárnap közötti rendeléseket leghamarabb hétfőn adjuk át a futárnak!
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj
Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

9 300 Ft

Hansen STI-12 termofil kultúra keverék gyúrt sajtok, parenyica, mozzarella készítéshez. A tasakban 200u mennyiségű kultúra található,  ez átlagosan 2000 liter tej beoltásához elegendő.
Összetevők: Streptococcus thermophilus törzsek, granulált formában

Ajánlott inkubálási hőfok: 35-45°C
Tárolása: -18°C

+5°C-on tárolva az eltarthatóság legkevesebb 6 hét.

parmezán kultúra
1 200 Ft
feta, raclette, cheddar sajtkultúra
950 Ft
pecorino kultúra
950 Ft

Új hozzászólás