Panni sajt
Sajtos bolt

STI-12 gyúrtsajt kultúra, Hansen, 200u

STI-12 gyúrsajt kultúra

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

7 900 Ft

Hansen STI-12 thermofil kultúra keverék gyúrt sajtok, parenyica, mozzarella készítéshez. A tasakban 200u mennyiségű kultúra található,  ez átlagosan 2000 liter tej beoltásához elegendő.
Összetevők: Streptococcus thermophilus törzsek, granulált formában

Ajánlott inkubálási hőfok: 35-45°C
Tárolása: -18°C

+5°C-on tárolva az eltarthatóság legkevesebb 6 hét.

Új hozzászólás