Panni sajt
Sajtos bolt

STI-12 gyúrtsajt kultúra, Hansen, 200u

STI-12 gyúrsajt kultúra

Akció!

A készlet erejéig akciósan vásárolható!
További kedvezményt az akciós termékekre nem tudunk levonni!

7 900 Ft7 300 Ft

Hansen STI-12 thermofil kultúra keverék gyúrt sajtok, parenyica, mozzarella készítéshez. A tasakban 200u mennyiségű kultúra található,  ez átlagosan 2000 liter tej beoltásához elegendő.
Összetevők: Streptococcus thermophilus törzsek, granulált formában

Ajánlott inkubálási hőfok: 35-45°C
Tárolása: -18°C

+5°C-on tárolva az eltarthatóság legkevesebb 6 hét.

camembert sajtkultúra
1 180 Ft
ementáli kultúra
1 450 Ft
feta, raclette, cheddar sajtkultúra
1 120 Ft

Új hozzászólás