Panni sajt
Sajtos bolt

Egykarú sajtprés rozsdamentes acélból, kivehető gasztro edénnyel

sajtprés

Rendelhető, 2 hét

38 500 Ft

Félkemény- kemény sajtok készítésekor nélkülözhetetlen a sajtprés. Fokozatosan növeljük a préselés erejét a sajt forgatásakor, hogy a savó távozását elősegítsük. A jó préselés alapvetően határozza meg a sajt érlehetőségét, kérgesedését, lyukazottságát, a sajttészta minőségét, a tészta optimális savanyodását.sajtprés - cheese press
Készítettünk egy igazán jó sajtprést... 

  • barátságos, könnyű szerkezet rozsdamentes csövekből
  • pontos préserő: 1kg súly = 10kg présnyomás
  • praktikus, kivehető savótálca (GN1/2 szabvány gasztro edény)
  • egyszerű, gyors sajtforgatás
  • nagy terhelhetőség
  • kis helyigény

    Dupla méretű prés 2 karral itt

A kar hosszúsága: 40cm
Áttétel aránya: 1kg súly = 10kg présnyomás
Maximális présnyomás: 50kg
váz mérete: 32cm széles, 46cm magas, 38cm hosszú
kivehető tálca mérete: 32x26cm

1db savótálcát adunk hozzá, továbbiak rendelhetők.
A műanyag sajtformák, és a súly nem részei a csomagnak!

A prés teljes szerkezete rozsdamentes acélból készült.

Hozzászólások

Szia Csurgi! Ezeknél a kis csavarpréseknél nem tudsz pontos préserőt beállítani, de nagyon hamar rá lehet érezni a megfelelő présnyomásra. Jól látszik a forma oldalán, és érzed a csavar meghúzásánál is. A sajt préselés legfontosabb szabálya, hogy a sajtot sűrűn megforgatva, forgatásonként kell növelni a préselés erejét. A megfelelő (erős) préselés indítja el a sajt kérgesedését is.

Új hozzászólás