2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

Rendelés, garancia, személyes adatok

A Sajtosbolt menüpontban megvásárolhatod a komplett Sajtcsomagokat, illetve a sajtkészítéshez szükséges termékeket és kiegészítőket külön-külön is.

Így rendelheted meg a kívánt termékeket:

1. A kiválasztott termékeket helyezd a "Kosárba". Itt módosíthatod a darabszámot, kiválaszthatod a szállítás módját, a fizetés módját és feladhatod rendelésed. Kérlek, a szállítási címet pontosan add meg!

Az elküldött megrendeléseddel vásárlási szándékod hivatalosan, írásban is elismered.

A megrendeléshez az alábbi adataidra van szükség:
- Teljes név
- Számlázási cím
- Pontos szállítási cím, postacím (ha eltér a számlázási címtől)
- Közvetlen telefonszám (melyen egyeztethetünk kérdés vagy kiszállítás esetén.)
- Közvetlen e-mail cím (melyre a visszaigazolást, egyéb szállítási információt küldhetjük).

Az általad megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag az üzleti kapcsolattartásra használjuk fel. A vonatkozó jogszabályoknak megfelelően harmadik fél részére nem adjuk át.
Személyes adataidat a megrendelés teljesítése, a megrendelés feltételeinek későbbi bizonyítása, illetve a további megrendelések megkönnyítése érdekében tároljuk.

2. Megrendelésedről azonnal küldünk egy visszaigazoló levelet az email címedre, amely tartalmazza a megrendelt termékek listáját, a csomag szállítási határidejét, a pontos szállítási díjat, a fizetendő teljes összeget.

3. Rendelésedet a GLS futár cég szállítja el Hozzád, SMS-ben és email-ben küld értesítést a csomag kézbesítésével kapcsolatban.

4. A megrendelt csomagot személyesen is átveheted Budapesten a XXII. kerületben, (1222 Bp. József Attila utca 1.)

Garancia

Ha hibás vagy sérült árut kapsz kézhez, kérjük azonnal jelezd felénk. Áru fajtától, sérülés módjától függően intézzük a gyors cserét.
Az interneten keresztül megrendelt és kézhez kapott terméket mégsem szeretnéd megvásárolni, az áru átvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül visszaküldheted. Ebben az esetben webáruházunk a termék árát haladéktalanul, de legkésőbb a termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatérítjük.