Panni sajt
Sajtos bolt

Rendelés, garancia, személyes adatok

A Sajtosbolt menüpontban megvásárolhatod a komplett Sajtcsomagokat, illetve a sajtkészítéshez szükséges termékeket és kiegészítőket külön-külön is.

Így rendelheted meg a kívánt termékeket:

1. A kiválasztott termékeket helyezd a "Kosárba". Itt módosíthatod a darabszámot, kiválaszthatod a szállítás módját, a fizetés módját és feladhatod rendelésed. Kérlek, a szállítási címet pontosan add meg!

Az elküldött megrendeléseddel vásárlási szándékod hivatalosan, írásban is elismered.

A megrendeléshez az alábbi adataidra van szükség:
- Teljes név
- Számlázási cím
- Pontos szállítási cím, postacím (ha eltér a számlázási címtől)
- Közvetlen telefonszám (melyen egyeztethetünk kérdés vagy kiszállítás esetén.)
- Közvetlen e-mail cím (melyre a visszaigazolást, egyéb szállítási információt küldhetjük).

Az általad megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag az üzleti kapcsolattartásra használjuk fel. A vonatkozó jogszabályoknak megfelelően harmadik fél részére nem adjuk át.
Személyes adataidat a megrendelés teljesítése, a megrendelés feltételeinek későbbi bizonyítása, illetve a további megrendelések megkönnyítése érdekében tároljuk.

2. Megrendelésedről azonnal küldünk egy visszaigazoló levelet az email címedre, amely tartalmazza a megrendelt termékek listáját, a csomag szállítási határidejét, a pontos szállítási díjat, a fizetendő teljes összeget.

3. Rendelésedet a GLS futár cég szállítja el Hozzád.  Kiszállítási napok: szerda és péntek. Telefonon, vagy SMS-ben veszi fel Veled a kapcsolatot, a csomag átadásával kapcsolatban.

4. A megrendelt csomagot személyesen is átveheted Budapesten a XXII. kerületben, vagy pedig Biatorbágyon a Szarkafészek Sajt és Borházban. Ha a személyes átvételt választod, kérlek jelezd felénk a megjegyzés rovatban és felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk az időpontról!

Garancia

Ha hibás vagy sérült árut kapsz kézhez, kérjük azonnal jelezd felénk. Áru fajtától, sérülés módjától függően intézzük a gyors cserét.

100% elégedettségi garancia

Interneten keresztül megrendelt és kézhez kapott terméket mégsem szeretnéd megvásárolni, az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül visszaküldheted. Ebben az esetben webáruházunk a termék árát haladéktalanul, de legkésőbb a termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríti. ( A visszaszállítás díja a Vevőt terheli. )