2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

! ÚJ ! Natúr tejoltó enzim - 210 IMCU - tartósítószer nélkül

natúr tejoltó

Akció!

A készlet erejéig akciósan vásárolható!
További kedvezményt az akciós termékekre nem tudunk levonni!

1 800 Ft1 400 Ft

A tej alvadásáról bővebben itt

! ÚJ ! Natúr oltóenzim 210 IMCU - tartósítószerek nélkül

- nátrium benzoát mentes, egyéb tartósítóktól is mentes

Lejárata: 2021 június
Természetes tejoltó enzim kivonat borjú oltógyomrából. Kitűnő állagú alvadékot és maximális kihozatalt biztosít. Támogatja, erősíti a sajt mikroflóráját. A sajtban visszamaradó természetes borjú enzim részt vesz az enzematikus folyamatokban, ez az oltóenzim második ciklusa. Ebben a szakaszban is hozzátesz a sajt íz és illat karakteréhez.
Friss sajtokhoz, gyúrt sajtokhoz és érlelt sajtokhoz egyaránt használható.
Kimozin tartalom: 81-86%
Oltóképessége: 210 IMCU International Milk-Clotting Units /gramm - nemzetközi tej-alvasztási egység /gramm

adagolása:
vegyes alvasztású sajtokhoz: 1-2ml / 10 liter tej
Friss, nem utómelegített sajtokhoz 1,3 - 2,7 ml  / 10 liter tej
félkemény utómelegített sajtokhoz: 1,8 - 2,5 ml / 10 liter tej
cheddar és olasz típusú utómelegített sajtokhoz: 2 - 2,5 ml /10 liter tej
parenyica, mozzarella, és más gyúrt sajtokhoz: 2,5 - 3,1 ml / 10 liter tej
Tárolása: hűtőszekrényben, 0-8°C között

Kapható kiszerelések:
100ml
500ml
1000ml


 

Új hozzászólás