Panni sajt
Sajtos bolt

Mucor tejoltó enzim gomolyához, gyúrt sajtokhoz. Erőssége: 240 IMCU

Mucor tejoltó enzim

Nincs raktáron, nem rendelhető!

Folyékony tejoltó enzim, amely nagyon jó alvadékot képez, magas kihozatalt biztosít. Elsősorban gyúrt sajtok, gomolyák, friss fogyasztású sajtok készítőinek ajánljuk, verhetetlen áron. Az egy hónapnál tovább érlelt sajtok alvasztásához használd a borjú oltógyomor természetes kivonatait tartalmazó természetes oltókat.
Egyaránt jól használható tehén, kecske és juhtej feldolgozásához.
Gomolya, parenyica, mozzarella készítéséhez és pár hétig érő félkemény sajtokhoz is.
Előállítása minden állati összetevőt kizárva, laboratóriumi körülmények között történik, ezért ajánljuk még a vegán és vegetáriánus termékek készítőinek.
adagolása: 
friss sajtok, gomolyák, gyúrt sajtok: 2ml / 10 liter tej

összetevők:
- ivóvíz
- rhizomucor mirehei gomba enzim
- NaCl 20% maximum
- natrium benzoat (E211) 0,5% maximum

Új hozzászólás