Panni sajt
Sajtos bolt

MM100 LYO starter kultúra, mezofil aromaképző és savanyító

mm100 lyo

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

13 850 Ft

Danisco MM100 starter keverék. Mezofil hőmérséklet tartományban savanyító, és aroma termelő.
Népszerű sajtkultúra, mert a legtöbb tejtermékhez használható alap, vagy kiegészítő kultúraként.
Tartalmazza a legfontosabb bakteriocin termelő baktériumot: a Lactococcus lactis subsp. lactis törzset, amely nizint termel. A nizin egy természetes élelmiszer tartósítószerként engedélyezett anyag: E234.

Felhasználása:
Alap sajtkultúra, amely nagyon finom ízeket, és krémes texturát képez.
Aludt tej, lágy sajtok, friss sajtok, félkemény sajtok, vaj, túró,
Kék - zöld és fehér penésszel érő sajtokhoz nemes penészekkel kiegészítve.
Érlelt félkemény és kemény sajtokhoz termofilokkal, és más aroma termelő kultúrákkal keverve.

három mezofil baktérium törzset tartalmaz:
Lactococcus lactis
Lactococcus cremoris
Lactococcus diacetylactis.

adagolása:
általában: 6,25 DCU / 100 liter tej
friss sajtokhoz, gomolyához: 3,75-6,25 DCU / 100 liter tej

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

termék leírás letöltése >>>

Új hozzászólás