Panni sajt
Sajtos bolt

MM100 LYO starter kultúra, mezofil aromaképző és savanyító

mm100 lyo

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

13 850 Ft

Danisco MM100 starter keverék. Mezofil hőmérséklet tartományban savanyító, és aroma termelő.
Népszerű sajtkultúra, mert a legtöbb tejtermékhez használható alap, vagy kiegészítő kultúraként.
Tartalmazza a legfontosabb bakteriocin termelő baktériumot: a Lactococcus lactis subsp. lactis törzset, amely nizint termel. A nizin egy természetes élelmiszer tartósító szerként engedélyezett anyag E234.

Felhasználása:
Alap sajtkultúra, amely nagyon finom ízeket, és krémes texturát képez.
Aludt tej, lágy sajtok, friss sajtok, félkemény sajtok, vaj, túró,
Kék zöld és fehér penésszel érő sajtokhoz nemes penészekkel kiegészítve.
Érlelt félkemény és kemény sajtokhoz termofilokkal, és más aroma termelő kultúrákkal keverve.

három mezofil baktérium törzset tartalmaz:
Lactococcus lactis
Lactococcus cremoris
Lactococcus diacetylactis.

adagolása:
általában: 6,25 DCU / 100 liter tej
friss sajtokhoz, gomolyához: 3,75-6,25 DCU / 100 liter tej

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

termék leírás letöltése >>>

Új hozzászólás