2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

HSB termofil sajtkultúra - Helveticus-Thermofilus-Bulgaricus

HSB termofil sajtkultúra

Raktáron

Személyes átvétel-Panni Sajtosboltja: kedd-szerda-csütörtök 9-17h -ig.
Cím: 1222 Budapest, József Attila utca 1. (a saroktól 50m-re találod) 
GLS házhoz szállítás: A lehető leggyorsabban, GLS 24h szolgáltatással.
A csomagok átadása a futárnak hétfőtől csütörtökig történik.
(csütörtök 10h - vasárnap közötti rendeléseket leghamarabb hétfőn adjuk át a futárnak!
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj
Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

950 Ft

Termofil sajtkultúra  (Helveticus, Thermofilus, Bulgaricus)
A szelektált baktériumok savanyítóképessége közepesen magas, fehérjebontó aktivitása és aromatermelése magas. Hosszan érlelt pikáns sajtok készítéséhez ajánljuk.
Grana-parmezán, comte, gruyére-gróji, pecorino, sbrinz, csípős-fűszeres provolone, manchego, asiago stb.
Felhasználása:
Önállóan, vagy egyéb sajtkultúrák kiegészítőjeként, hosszabb érlelésű utómelegített félkemény és kemény sajtok készítéséhez.
Baktériumok:
Lactobacillus Helveticus
Lactobacillus delbrueckeii subsp bulgaricus
Streptococcus Salivarius subsp Thermophilus
Baktériumok hordozó anyaga: laktóz

Tárolása: +4°C , vagy alacsonyabb
Kapható kiszerelés:
Kapszulázva 10 liter tejhez/kapszula: 5,10,20,50,100 db
ömlesztett kiszerelésben: 500, 1000 liter tejhez

parmezán kultúra
1 200 Ft
feta, raclette, cheddar sajtkultúra
950 Ft
pecorino kultúra
950 Ft
Flora Danica
4 900 Ft

Új hozzászólás