2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2

Geotrichum Candidum folyadék

geotrichum candidum

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

3 300 Ft

lejárata: 2021. január
Geotrichum Candidum a sajtok érlelésének kulcsszereplője.
A geotrichum nagyon gyorsan elterjed a sajt felületetén, és jó mikrobiális alapot biztosít többek között a Camembert típusú penészek (Penicillium candidum) és  más semleges környezetet igénylő élesztők és baktériumok fejlődéséhez. Így a rúzsflórával érő sajtok felületét is kedvező irányban befolyásolja, segíti a Brevibacterium munkáját.
Legfontosabb hatása a sajtfelszín gyors savmentesítése, amely alapot biztosít a többi savérzékeny élesztő és baktérium terjedésének.
Egy dózis 100 liter tejhez ajánlott.
Tárolása: +4°C

A.) felhasználható közvetlenül a sajttejbe keverve
B.) vízben feloldva, a sajt felületére spriccelve, vagy az érlelő kamra kezelésére.
Bővebben a Geotrichumról

pecorino kultúra
950 Ft
Lb. Helveticus
950 Ft

Új hozzászólás