Panni sajt
Sajtos bolt

Sajthárfa

sajthárfa

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

9 600 Ft

A sajthárfa a sajtkészítés fontos szerszáma, mert alapvetően befolyásolja a készülő sajt minőségét az alvadék-aprítás minősége és sebessége. Az alvadékot felvágjuk, hogy a savó kicsuroghasson az alvadékból. Minél egyenletesebben tudjuk felvágni az alvadékot, annál jobb lesz a sajttészta textúrája, így a sajt minősége és a savóban elfolyó veszteség is kisebb lesz.
Anyaga: rozsdamentes acél váz, acél húrok, réz feszítő csavarok, keményfa nyél
Először lassabb, majd határozott gyors mozdulattal kell a vágást elvégezni.
Ha keményebb sajtot szeretnénk, akkor egészen apróra vágjuk fel az alvadékszemeket a sajt hárfa segítségével. Ettől megnő az a felület ahol a savó távozhat az alvadék-szemekből.
Használj alvadék-keverőt, így elkerülheted a szemek összetapadását utómelegítés közben.

Kishárfa:

vágófelület hossza: 30 cm 
Húrozása: 8 húros
Keményfa nyél: 35 cm

Nagyhárfa: 
vágófelület hossza: 50 cm
Húrozása: 12 húros
Keményfa nyél: 50 cm

Póthúrt és húrfeszítőt email-ben rendelhetsz.
cheese harp

 

Nagy sajthárfa
Nagy sajthárfa
alvadék keverő
4 200 Ft
sajtkard
2 800 Ft
Sajtív
9 560 Ft

Új hozzászólás