2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

Sajthárfa 30cm-es vágófelülettel, 8 húrral

sajthárfa

Raktáron

Személyes átvétel-Panni Sajtosboltja: kedd-szerda-csütörtök 9-17h -ig.
Cím: 1222 Budapest, József Attila utca 1. (a saroktól 50m-re találod) 
GLS házhoz szállítás: A lehető leggyorsabban, GLS 24h szolgáltatással.
A csomagok átadása a futárnak hétfőtől csütörtökig történik.
(csütörtök 10h - vasárnap közötti rendeléseket leghamarabb hétfőn adjuk át a futárnak!
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj
Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

11 500 Ft

A sajthárfa a sajtkészítés fontos szerszáma, mert alapvetően befolyásolja a készülő sajt minőségét az alvadék-aprítás minősége és sebessége. Az alvadékot felvágjuk, hogy a savó kicsuroghasson az alvadékból. Minél egyenletesebben tudjuk felvágni az alvadékot, annál jobb lesz a sajttészta textúrája, így a sajt minősége és a savóban elfolyó veszteség is kisebb lesz.
Anyaga: rozsdamentes acél váz, acél húrok, réz feszítő csavarok, keményfa nyél
Először lassabb, majd határozott gyors mozdulattal kell a vágást elvégezni.
Ha keményebb sajtot szeretnénk, akkor egészen apróra vágjuk fel az alvadékszemeket a sajthárfa segítségével. Ettől megnő az a felület ahol a savó távozhat az alvadék-szemekből.
Használj alvadék-keverőt, így elkerülheted a szemek összetapadását utómelegítés közben.

vágófelület hossza: 30 cm
vágófelület szélessége: 13,5 cm
Húrozása: 8 húros
Keményfa nyél: 35 cm

Póthúrt és húrfeszítőt email-ben rendelhetsz.

cheese harp, curd cutter,

Nagy sajthárfa
Nagy sajthárfa

Új hozzászólás