Panni sajt
Sajtos bolt

Infravörös digitális hőmérő

Infra hőmérő

Nincs raktáron, nem rendelhető!

8 900 Ft

Egyszerű infra hőmérő masszív és praktikus pisztoly formájú házban a hőmérséklet érintésmentes mérésére 330 °C-ig. Az infra hőmérő számos területen lehet hasznos annak ellenére hogy elsőre nem tűnik kötelezőnek a háztartás alap felszereléséhez.
Sokoldalúan használható forró vagy nehezen megközelíthető tárgyak mérésére. Gyorsan és biztonságosan lehet mérni vele.
Megmérhetjük vele a szoba különböző pontjainak hőmérsékletét hogy megelőzzük a penészesedést (a különbség akár 5 fok is lehet) megmérhetjük kívülről a ház szigetelésének hatékonyságát és hőhídakat kereshetünk vele.
Alkalmas folyadék (pl.tej) hőméréskletének mérésére és minden más tárgy felületi hőméréskletének megállapítására amit ezzel a 12:1-es optikával, tehát 120cm-en belül meg tudunk közelíteni. Üveg és tükröződő felületek mérésére nem használható.
Lázmérőként nem használható hiszen a test belső hőmérséklete mindig magasabb a bőr hőmérsékleténél!

A lézerponttal látható, hogy a körülötte lévő 10cm.-es sugarú körben mér a hőmérő. Az infrahőmérőt mindig merőlegesen irányítsuk a mérendő felületre, hogy az infrasugár vissza tudjon verődni.

  • mérésitartomány: -50°C – 330°C
  • ortika 12:1

Jellemzők

  • Data-Hold (adattartás) a mérési eredmény rövididejű tárolására
  • lézeres célzófény
  • kijelző megvilágítás
  • alacsony akkutöltetség
  • hőmérséklet mértékegysége

Ravasz használata:

Amikor megnyomjuk a ravaszt, az LCD kijelző SCANNELÉST mutat/olvas. Elengedjük el a ravaszt és 7 másodpercig tartva az LCD kijelző a TÁROLÁST mutatja. Ha nem húzzuk meg újra a ravaszt 20 másodpercig, akkor automatikusan kikapcsol.

A csomag tartozéka: 2 db 1.5V AAA elem  

Új hozzászólás