Panni sajt
Sajtos bolt

Zöldségek és gyümölcsök fermentáló starter keveréke

fermentáló starter

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

2 450 Ft

Fermentáló baktérium keverék zöldségek és gyümölcsök savanyításához, irányított erjesztéséhez. A csomag visszazárható (simítózáras), adagoló kanál is található benne.
A fermentáló baktérium kultúra keveréket úgy állítottuk össze, hogy megfelelő savanyodást biztosító törzsek mellett az aromák fejlődését is elősegítő baktériumok is fermentálják a zöldségeidet.
Miért érdemes savanytó startert használni a zöldségek és gyümölcsök kovászolásához?
- nincs félrement erjedés, garantált a minőség
- az erős baktérium törzsek kiszámítható módon fognak erjeszteni
- roppanós, egészséges állagú zöldségek
- fergeteges aromák és illatok
- a nagy mennyiségű baktérium hamarabb savanyít, de nem savanyít túlzottan
- starter használatával általában tartósabb az étel, mert természetes tartósító anyagok (nizin) is termelődnek
- kevés sóval, vagy só nélkül is tökéletes erjedés
- termofil savanyítási lehetőség zöldségekhez és gabonákhoz (mivel a keverék termofil törzseket is tartalmaz)
- a termofil törzsek alacsonyabb hőfokon lassú aromatermelést végeznek

a fermentálásról bővebben
kovászos uborka recept

kimchi recept

 

Új hozzászólás