Panni sajt
Sajtos bolt

Savanyító keverék zöldségek és gyümölcsök fermentálásáshoz

zöldség erjesztő keverék

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

1 800 Ft

Savanyító kultúra kimchi, savanyú káposzta, kovászos uborka fermentálásához, zöldségek és gyümölcsök erjesztéséhez.
A tasakokban található baktérium kultúra keveréket úgy állítottuk össze, hogy megfelelő savanyodást biztosító törzsek mellett az aromák fejlődését is elősegítő baktériumok is fermentálják a zöldségeidet.
Miért jó savanytó startert használni a zöldségek és gyümölcsök kovászolásához?
- nincs félrement erjedés, garantált a minőség
- az erős baktérium törzsek kiszámítható módon fognak erjeszteni
- roppanós, egészséges állagú zoldségek
- fergeteges aromák és illatok
- a nagy mennyiségű baktérum hamarabb savanyít, de nem savanyít túlzottan
- a starter használatával tartósabb lehet az étel
- termofil savanyítási lehetőség zöldségekhez és gabonákhoz (mivel a keverék termofil törzseket is tartalmaz)

a fermentálásról bővebben
kovászos uborka recept

kimchi recept

 

Új hozzászólás