2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

Zöldségek és gyümölcsök fermentáló starter keveréke

fermentáló starter

Raktáron

Személyes átvétel-Panni Sajtosboltja: kedd-szerda-csütörtök 9-17h -ig.
Cím: 1222 Budapest, József Attila utca 1. (a saroktól 50m-re találod) 
GLS házhoz szállítás: A lehető leggyorsabban, GLS 24h szolgáltatással.
A csomagok átadása a futárnak hétfőtől csütörtökig történik.
(csütörtök 10h - vasárnap közötti rendeléseket leghamarabb hétfőn adjuk át a futárnak!
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj
Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

2 450 Ft

Fermentáló baktérium keverék zöldségek és gyümölcsök savanyításához, irányított erjesztéséhez. A csomag visszazárható (simítózáras), adagoló kanál is található benne.
A fermentáló baktérium kultúra keveréket úgy állítottuk össze, hogy megfelelő savanyodást biztosító törzsek mellett az aromák fejlődését is elősegítő baktériumok is fermentálják a zöldségeidet.
Miért érdemes savanytó startert használni a zöldségek és gyümölcsök kovászolásához?
- nincs félrement erjedés, garantált a minőség
- az erős baktérium törzsek kiszámítható módon fognak erjeszteni
- roppanós, egészséges állagú zöldségek
- fergeteges aromák és illatok
- a nagy mennyiségű baktérium hamarabb savanyít, de nem savanyít túlzottan
- starter használatával még tartósabbak lehetnek az ételek, mert  természetes tartósító anyagok (nizin) is termelődnek
- kevés sóval, vagy só nélkül is tökéletes erjedés
- termofil savanyítási lehetőség zöldségekhez és gabonákhoz (mivel a keverék termofil törzseket is tartalmaz)
- a termofil törzsek, ezen a hőfokon lassú aromatermelést végeznek

a fermentálásról bővebben
kovászos uborka recept

kimchi recept

 

Új hozzászólás