2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

Danisco YO-MIX 883 joghurt kultúra (250DCU)

yo-mix 883 LYO joghurt kultúra

A termék kifogyott, hamarosan megérkezik.

A termék kifogyott, hamarosan megérkezik.
Érdeklődni: 0620/4640568 Ballay Zsolt

Joghurt kultúra keverék enyhén savanykás, sűrű joghurtok készítéséhez.
A csomagban 250DCU (~33gramm) kultúra mennyiség található, ami 1250-2500 liter joghurt készítéséhez elegendő

Adagolása: 10-20DCU/100 liter tej (1,32-2,64 gramm /100 liter tej)
A DCU a Danisco saját mértékegysége a szükséges kultúra-dózis meghatározására. DCU=Danisco Cultures Units
DVI (közvetlen beoltásra)
LYO (fagyasztva szárított)
összetevői:
- streptococcus termophilus
- lactobacollus delbrueckii subs. bulgaricus
- szacharóz
- maltodextrin
teljes aktivitását +4°C-on belül tárolva őrzi meg

Ajánlott technológia:

- friss tej termizálása 92°C / 10 perc
- gyors visszahűtés 45-46°C (csőspirállal vagy vízfürdőben stb.)
- kultúra feloldása kevés langyos vízben
- alapos elkeverés a tejben
- dunsztolás 3,5 - 6 órán keresztül, a szükséges savanyodási szint eléréséig
- utóérlelés, szilárdítás hűtőszekrényben legalább 6 óra
- tárolás hűtőszekrényben

letölthető terméklap

YoBiotik kefir
1 200 Ft
YoBiotic Natur  joghurt
1 450 Ft
YoBiotik kefir prémium
2 450 Ft
YB1 joghurt
1 450 Ft

Új hozzászólás