Panni sajt
Sajtos bolt

Tejoltó enzimek

Az oltóanyagként használt enzimek fajtái: kimozin és pepszin. Előállításuk szerint lehetnek: borjú oltógyomor kivonat, mikrobiális tenyésztéssel nyert enzim, növényi enzim kivonatok.
Általános oltási hőfok tartomány: 30-40°C (sajt fajtánként más-más hőmérsékleten oltjuk be a tejet)

Eltarthatóságuk: fajtánként változó: 6-12 hónap (hűtőszekrényben, 2-7°C között tárolva)
Bővebben az oltó anyagokról >>>            Oltó enzimek csomagolása >>>

1 150 Ft990 Ft
tejoltó enzim
A termék kifogyott, hamarosan megérkezik.
3 600 Ft
tejoltó enzim
A termék kifogyott, hamarosan megérkezik.
5 800 Ft
1 150 Ft
Carlina 520
A termék kifogyott, hamarosan megérkezik.
112 000 Ft87 000 Ft
1 450 Ft
18 500 Ft16 600 Ft
2 250 Ft1 800 Ft