2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

Parmezán - Grana sajtkultúra - YoBiotik

parmezán kultúra

Raktáron

Személyes átvétel-Panni Sajtosboltja: kedd-szerda-csütörtök 9-17h -ig.
Cím: 1222 Budapest, József Attila utca 1. (a saroktól 50m-re találod) 
GLS házhoz szállítás: A lehető leggyorsabban, GLS 24h szolgáltatással.
A csomagok átadása a futárnak hétfőtől csütörtökig történik.
(csütörtök 10h - vasárnap közötti rendeléseket leghamarabb hétfőn adjuk át a futárnak!
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj
Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

1 200 Ft

Olasz típusú, erősen utómelegített kemény sajtok készítéshez ajánlott.  Amilyen például a Parmezán, Grana padano, Asiago stb.
Optimális arányokban tartalmazza azokat a mezofil és termofil törzseket, amelyek képesek létrehozni ezeket a jellegzetes sajtokat. Nagy mennyiségben található benne az erőteljes édeskés ízekért felelős Helveticus baktérium, valamint az átlagosnál magasabb a termofil törzsek aránya.

Baktérium törzsek:

  • Lactococcus lactis
  • Lactococcus cremoris
  • Lactis diacetylactis
  • Streptococcus salivarius thermophillus
  • Lactobacillus helveticus
  • Lactobacillus delbrueckii

    Ajánljuk: Parmezán, Grana, Asiago stb.. -kemény sajtok készítéshez
    Parmezán készítés receptje »»»
    Tárolása: -18°C és +4°C között
    Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
    kiszerelések:
    Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
    Ömlesztve is kapható 500 vagy 1000 Liter tejhez
    Nagyobb mennyiségre volna szükséged? Hívd Pannit!
    A terméket csomagoló üzemünkben készítjük.

feta, raclette, cheddar sajtkultúra
950 Ft
pecorino kultúra
950 Ft
ST+B aromatermelő
950 Ft

Új hozzászólás