Panni sajt
Sajtos bolt

Parmezán - Grana sajtkultúra - YoBiotik

parmezán kultúra

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

960 Ft

Olasz típusú, erősen utómelegített kemény sajtok készítéshez ajánlott.  Amilyen például a Parmezán, Grana padano, Asiago stb.
Optimális arányokban tartalmazza azokat a mezofil és termofil törzseket, amelyek képesek létrehozni ezeket a jellegzetes sajtokat. Nagy mennyiségben található benne az erőteljes édeskés ízekért felelős Helveticus baktérium, valamint az átlagosnál magasabb a thermofil törzsek aránya.

Baktérium törzsek:

  • Lactococcus lactis
  • Lactococcus cremoris
  • Lactis diacetylactis
  • Streptococcus salivarius thermophillus
  • Lactobacillus helveticus
  • Lactobacillus delbrueckii

    Ajánljuk: Parmezán, Grana, Asiago stb.. -kemény sajtok készítéshez
    Parmezán készítés receptje »»»
    Tárolása: -18°C és +4°C között
    Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
    kiszerelések:
    Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
    Ömlesztve is kapható 500 vagy 1000 Liter tejhez
    Nagyobb mennyiségre volna szükséged? Hívd Pannit!
    A terméket csomagoló üzemünkben készítjük.

camembert sajtkultúra
1 180 Ft
feta, raclette, cheddar sajtkultúra
1 120 Ft
Flora Danica
950 Ft

Új hozzászólás