



Parmezán - Grana sajtkultúra - YoBiotik

Raktáron
Személyes átvétel-Panni Sajtosboltja: kedd-szerda-csütörtök 9-17h -ig.
Cím: 1222 Budapest, József Attila utca 1. (a saroktól 50m-re találod)
GLS házhoz szállítás: A lehető leggyorsabban, GLS 24h szolgáltatással.
A csomagok átadása a futárnak hétfőtől csütörtökig történik.
(csütörtök 10h - vasárnap közötti rendeléseket leghamarabb hétfőn adjuk át a futárnak!
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj
Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!
Olasz típusú, erősen utómelegített kemény sajtok készítéshez ajánlott. Amilyen például a Parmezán, Grana padano, Asiago stb.
Optimális arányokban tartalmazza azokat a mezofil és termofil törzseket, amelyek képesek létrehozni ezeket a jellegzetes sajtokat. Nagy mennyiségben található benne az erőteljes édeskés ízekért felelős Helveticus baktérium, valamint az átlagosnál magasabb a termofil törzsek aránya.
Baktérium törzsek:
- Lactococcus lactis
- Lactococcus cremoris
- Lactis diacetylactis
- Streptococcus salivarius thermophillus
- Lactobacillus helveticus
- Lactobacillus delbrueckii
baktériumok hordozóanyaga: laktóz (tejcukor), maltodextrin, szacharóz
inulin (növényi rost)Ajánljuk: Parmezán, Grana, Asiago stb.. -keménysajtok készítéshez
Parmezán készítés receptje »»»
Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
kiszerelések:
Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
Ömlesztve is kapható 500 vagy 1000 Liter tejhez
Új hozzászólás