2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

STI gyúrtsajt kultúra

STI gyúrtsajt kultúra

Raktáron

Személyes átvétel-Panni Sajtosboltja: kedd-szerda-csütörtök 9-17h -ig.
Cím: 1222 Budapest, József Attila utca 1. (a saroktól 50m-re találod) 
GLS házhoz szállítás: A lehető leggyorsabban, GLS 24h szolgáltatással.
A csomagok átadása a futárnak hétfőtől csütörtökig történik.
(csütörtök 10h - vasárnap közötti rendeléseket leghamarabb hétfőn adjuk át a futárnak!
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj
Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

1 200 Ft

Gyorsan savanyító termofil kultúra amely elsősorban gyúrt sajtok, pasta filata, pl. parenyica, mozzarella, burrata készítéshez ajánlott. A kultúra használható önmagában vagy más kultúrákkal keverve is. A kapszulázott kultúrát felhasználás előtt vedd ki a fagyasztóból, óvatosan húzd szét, és kis mennyiségű langyos vízben oldd fel. Az így feloldott kultúrát keverd a tejhez. Hőoptimuma: 35-42 °C
Egy kapszula (1 u) 10 liter tej bekultúrázásához elegendő.
Tárolása: -18°C-on gyártástól számított 12-18 hónap
streptococcus thermophillus törzseket tartalmaz, fagyasztva szárított formában
baktérium hordozója: laktóz

Parenyica recept ehhez a kultúrához »»»

Kapható kiszerelés:
5, 10, 20 vagy 50 db kapszula egy csomagban, kapszulánként 10 liter tejhez
500 vagy 1000 liter tejhez ömlesztve is rendelhető
Hansen STI12 kultúra 200U

parmezán kultúra
1 200 Ft
feta, raclette, cheddar sajtkultúra
950 Ft
pecorino kultúra
950 Ft

Új hozzászólás